Кошница

Natrol WellBelly Probiotics + Enzymes 30 caps.

Natrol WellBelly Probiotics + Enzymes 30 caps.
-28 % Разпродаден
Natrol WellBelly Probiotics + Enzymes 30 caps.
  • Marka: Natrol
  • Срок на годност: 31.08.2020
33.90лв.
24.50лв.
без ДДС: 24.50лв.
0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ Подобрява здравето на храносмилателната система
✔ Мощна комбинация от пробиотици и ензими
✔ Предпазва от нежелани газове, подуване и дискомфорт
✔ Подобрява имунитета срещу патогени 
✔ Подпомага поддържането на здрава чревна лигавица
✔ Подпомага храносмилането и усвояването на хранителните вещества
✔ 5 милиарда CFU от 3 пробиотични щама за колонизиране в целия чревен тракт
✔ 5 вида ензими, които подпомагат разграждането на мазнините, въглехидратите и протеините

Чревната микрофлора оказва решаващо влияние върху здравето ни, заради това е важно да знаем, че някои навици влошават нейното състояние. Затова би било разумно да включим в диетата си продукти, които ще колонизират „правилни” бактерии. Това може да направят пробиотиците. Пробиотичните ползи са едно от най-широко изследваните естествени решения за здравето на червата. В продължение на години учените и лекарите са наблюдавали многото предимства на пробиотиците не само за червата, но и за цялото тяло.

Те са живи организми, които се заселват във Вашия храносмилателен тракт и поддържат способността на тялото Ви да абсорбира хранителните елементи, както и да се бори с инфекциите. Тези живи микроорганизми (в повечето случаи бактерии) са подобни на полезните микроорганизми, открити в човешкото черво. Повечето са от два рода: лактобактерии (Lactobacillus) и бифидобактерии (Bifidobacterium), но е важно да се знае, че има и много други видове пробиотични бактерии.

Микрофлората на червата е много важна за здравословното функциониране на храносмилателната система и за нашето здраве като цяло. Тя се свързва с метаболитните процеси в тялото, способността за абсорбиране на витамини и минерали, имунната система, както и нивото на нашата налична енергия. Но лошата храна и приемането на определени лекарства (например антибиотици) нарушават чревната флора. И това се случва постоянно, защото и други фактори имат отрицателно въздействие върху нея.

Поддържането на оптимален баланс между полезните и останалите микроорганизми от постоянната флора на стомашно-чревния тракт е от ключово значение за Вашето здраве. За това може да ви помогне хранителната добавка Natrol WellBelly Probiotics + Enzymes.

Нарушеният баланс на стомашно-чревната флора става причина за различни стомашно-чревни смущения. В резултат на намаления брой полезни бактерии започват активно да се размножават патогените, което със сигурност ще се отрази на скоростта и пълното абсорбиране на хранителните вещества, както и на чревната перисталтика. Това може да предизвика диария или запек. Значително се увеличава рискът от развитие на чревни инфекции. Може да се появят алергии (дори за тези продукти, използването на които не е предизвиквало алергични реакции), гастрит или язва на дванадесетопръстника или на стомаха. Също така имунитетът намалява и рискът от вирусни заболявания се увеличава, усеща се умора и загуба на сила, емоционално изтощение, намалено внимание. Счита се, че приемът на лактобацили и бифидобактерии предоставя изключителни ползи при тези състояния. 

Natrol WellBelly включва патентована смес от три издръжливи пробиотични щама, които ще колонизират както дебелите, така и тънките черва за защита на чревния тракт. Петте милиарда живи култури от клинично проучени DE111 Bacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium lactis са гарантирани чрез изследване.

Natrol WellBelly включва също храносмилателни ензими, които подпомагат храносмилането, като по този начин намаляват факторите, които водят до газове, подуване на корема и храносмилателен дискомфорт. Той съдържа алфа галактозидаза, целулаза, амилаза, протеаза и липаза, които подпомагат усвояването на хранителни вещества и подпомагат разграждането на мазнини, въглехидрати и протеини.

За да обобщим, Natrol WellBelly Probiotics + Enzymes на невероятно изгодна цена е продукт със стабилна формула, под формата на капсули, което го прави идеален за употреба в движение, особено когато пътувате. Предназначен е за профилактика на здравето и има благоприятни ефекти върху него благодарение на добре подбрани пробиотични бактериални щамове. Хранителната добавка може да възпрепятства колонизацията и растежа на лошите бактерии (патогенни организми), както и да намали честотата на диария, запек, подуване на корема, газове и спазми. Чудесен избор е за хора със слаба устойчивост на организма и след лечение с антибиотици.

Начин на употреба: 

Приемайте по 1 капсули дневно след хранене

Food Supplements

Content                                  90 Capsules
Serving size                           1 Capsule
Servings per pack                   90
Rec