Кошница

Natrol Biotin 1000 mcg 100 tabs.

Natrol Biotin 1000 mcg 100 tabs.
-24 %
Natrol Biotin 1000 mcg 100 tabs.
  • Marka: Natrol
  • Срок на годност: 28.02.2023
21.00лв.
15.90лв.
без ДДС: 15.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Подпомага здравината на косата и ноктите
✔ Помага при косопад и проблемна кожа
✔ Помага за метаболизирането на храната и трансформирането и в енергия
✔ Поддържа енергийния метаболизъм и подпомага превръщането на храната в енергия
✔ Допринася за поддържане нормалните нива на триглицериди в кръвта
✔ Взима участие в метаболизма на захарта и мазнините в организма
✔ Подходящо за вегетарианци

Natrol Biotin 1000 mcg 100 Tablets - Биотин за поддържането на здрави коса, кожа и нокти

Биотинът е със 100% растителен произход, който осигурява хранителна подкрепа за поддържането на здрави коса и нокти. Поддържайки целостта на матрицата на косата, ноктите и кожата, приемът на биотин ефективно допринася за ежедневното им подхранване. 

Освен това, той участва в преработвателния процес на въглехидратите, протеините и мазнините, като по този начин стимулира производството на енергия, която е нужна за правилното функциониране на клетките. 

Свойството на биотина да подпомага наличието на тонус в организма, се дължи на процеса на активиране на специфични ензими зад клетъчните стени, които са пряко отговорни за трансформирането на веществата в енергия.

Natrol Biotin спомага за здрави и красиви коса и нокти и може да се използва като средство за предотвратяване на начални форми на косопад. Също така, той стимулира производството на енергия в клетките, допринася за поддържане нормалните нива на триглицериди в кръвта и взима участие в метаболизма на захарта и мазнините в организма.

Начин на употреба: 

Приемайте по 1 таблетка, веднъж дневно, препоръчително по време на хранене.  За най - добри резултати оставете таблетката да се разтвори в устата и тогава преглътнете. Не е необходима вода.

Food Supplements

Content                                  100 Tablets
Serving size                           1 Tablet
Servings per pack                  100
Recommended daily use:      1 serving

Nutrition Facts For 1 Tablet
Biotin 1000 mcg
Calcium (from Dibasic Calcium Phosphate) 46 mg

Other Ingredients

Microcrystalline cellulose, stearic acid, silicon dioxide, magnesium stearate, methylcellulose, cellulose gum, glycerin.

No: Milk, egg, fish, crustacean shellfish, tree nuts, peanuts, wheat, soybeans, yeast, artificial colors or flavors, added sugar or preservatives.

Warnings

Consult your healthcare professional prior to use if you have or suspect a medical condition, are taking prescription drugs, or are pregnant or lactating.

Store in a cool, dry place.

Keep out of reach of children.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269