Кошница

Myprotein L-Carnitine 180 tabs.

Myprotein L-Carnitine 180 tabs.
-36 %
Myprotein L-Carnitine 180 tabs.
  • Marka: Myprotein
  • Срок на годност: 31.01.2022
35.90лв.
22.90лв.
без ДДС: 22.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Повишаване на енергийния метаболизъм
✔ Засилено изгаряне на мазнините
✔ Увеличаване на издържливостта и тонуса
✔ Подпомагане изграждането на мускулна маса
✔ Защита на сърдечно – съдовата система
✔ Повишаване устойчивостта на стрес
✔ Подобряване функциите на нервната система
✔ Формула с удължено освобождаване
✔ Високо качество, добра цена, перфектно съдържание

Myprotein L-Carnitine - Л-карнитин Тартрат на таблетки

Ако искате да намалите килограмите, но водите активен начин на живот и имате нужда от енергия, ще имате голяма полза от приема на Л-карнитин.

Myprotein L-Carnitine е хранителна добавка, стимулираща горенето на мазнини и подпомагаща дейността на сърдечно-съдовата система. Тази хранителна добавка ще ви осигури 1000 милиграма от аминокиселината Л-карнитин, която е популярна и широко използвана, заради невериятните си ползи. Л-карнитин не само подпомага редуцирането на мазнините, но участва в изграждането на мускули и подпомага тялото да произвежда енергия.

Какво е L-Carnitine?

Вашето тяло произвежда по естествен път л-карнитин, чрез метаболитното превръщане на аминокиселините лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). Установено е, че Л-карнитин се намира в големи количества в мускулната тъкан и играе ключова роля за метаболизма на мазнините. Главната му функция се свързва с намаляването на излишните мазнини, но всъщност в организма тя е по-скоро транспортна.

Аминокиселината се свързва с молекулите на мастните киселини, след което осигурява пренасянето им през клетъчната мембрана, която при нормални условия е непропусклива. След това мастните киселини достигат до енергийните депа на клетката – митохондриите.

Митохондриите на клетките са мястото, където мазнините се изгарят за енергия. След това отново идва ред на л-карнитина, който транспортира отпадъчните продукти отново през клетъчната мембрана, а след това извън тялото.

Л-карнитин има и други много важни функции в човешкото тяло – той взема активно участие в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който забавя процесите на стареене. Аминокиселината заздравява костите и оказва подкрепа и защита на  сърдечно-съдовата система. Л-карнитин подобрява дейността на сърцето и предпазва от натрупвания на мастни отлагания по него и други важни органи.

Трябва да се отбележи и ролята на л-карнитин в снабдяването на мускулатурата с кислород. Аминокиселината подобрява мозъчната дейност и засилва устойчивостта на стрес. 

Myprotein L-carnitine е хранителна добавка, която ще помогне на вашето тяло да изгаря излишните мазнини и едновременно с това да генерира повече енергия.

Приемайки Myprotein L-Carnitine, вие ще подпомогнете усилията си насочени към намаляване на телесното тегло и ще осигурите подкрепа на редица органи и системи.

Начин на употреба: 

Като хранителна добавка приемайте една доза (2 таблетки) два пъти на ден, за препоръчване на празен стомах, най-добре 30 минути преди тренировка и сутрин на гладно.
В почивен ден приемайте сутрин и следобед по една доза.

Food supplements
Content                                                           180 Tablets
Serving Size                                                    2 Tablets
Serving per pack                                             90
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 2 Tablets
L Carnitine 1000 mg

Ingredients:
L Carnitine L Tartrate, Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Calcium Carbonate DC 90% (Bulking Agent), Magnesium Stearate (Anti-Caking Agent), Silicon Dioxide (Anti-Caking Agent).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение