Кошница

Myprotein D-aspartic Acid 250 gr.

Myprotein D-aspartic Acid 250 gr.
Разпродаден
Myprotein D-aspartic Acid 250 gr.
26.00лв.
без ДДС: 26.00лв.

Опции

087 5313100 Поръчай по телефон
  • 100% Д-Аспартанова киселина
  • Стимулира естественото производство на  тестостерон
  • Увеличава издържливостта и силата
  • Подпомага изграждането на мускулна тъкан
  • Подобрява сексуалната активност
  • Повишава тонуса и настроението


Срок на годност 11.30.2017г.

Д-Аспартановата киселина (DAA) е аминокиселина, която се секретира в хипофизната жлеза, хипоталамуса и тестисите. Характерно за нея е, че по естествен начин стимулира производството на тестостерон и хормон на растежа. Резултатът е подобряване на силовите възможности и издържливостта, а от там и изграждането на чиста мускулна тъкан, което е целта на всеки атлет практикуващ силови спортове.Именно това и действие, превръща DAA в много популярен продукт сред бодибилдърите и е неизменна част от стака на всеки един, който желае естествено секретиран тестостерон до предела!
Повишеният тестостерон също така води до стимулиране на либидото  и сексуалната функция.


Проучвания показват, че оралният й прием в дози от 3,12 гр. дневно води до повишаване на нивата на тестостерона средно с 42% само в рамките на 12 дни.


Начин на употреба: дневният прием е 3-4гр., като може да се приема, както на един път, така и на два приема. Добавя се към вода, сок или друга напитка, консумира се веднага.Добре е да знаете, че след прием от 12 дена, е препоръчително да направите едноседмична пауза, преди да преустановите приема отново.