Кошница

Myprotein Citrulline Malate 250 gr.

Myprotein Citrulline Malate 250 gr.
-16 %
Myprotein Citrulline Malate 250 gr.
40.50лв.
33.90лв.
без ДДС: 33.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Понижава умората
✔ Повишава издръжливостта и силата
✔ Стимулира растежа на мускулите
✔ Способства за подхранване на мускулните клетки
✔ За по-интензивни и дълги тренировки
✔ Подобрява спортните показатели и резултати
✔ Подпомага отстраняването на млечна киселина от мускулите
✔ Без овкусители, подобрители и оцветители

Myprotein Citrulline Malate - Подпомага отстраняването на млечната киселина, която се образува в мускулите след тренировка

Цитрулин Малат представлява съчетание на небелтъчната киселина Цитрулин и ябълчената киселина в една молекула. Играе важна биологична роля, присъствайки в цикъла на уреята, където в хода на метаболитните процеси позволява да се неутрализира отровния амоняк. 

Цитрулин малат, приеман като хранителна добавка увеличава производството на азот, като по този начин увеличава притока на кръв и предизвиква ефекта на „мускулно напомпване”. В експерименти със спортисти при прием на Цитрулин Малат значително се подобрявала физическата работоспособност, издръжливостта и продължителността на спортни натоварвания. 

Citrulline Malate отстранява амоняк и токсини от мускулната тъкан и понижава и премахва умората, като заедно с това удължава и времето за тренировки. Помага за по-голямата издръжливост като повишава съдържанието на аргинин в кръвта и съответно нивото на азотния оксид, което от своя страна подобрява притока на кръв към мускулите. Ускорява синтеза на АТФ и дава повече сила и интензивност на съкращаването на мускулите при трениране, способства за растежа на мускулната маса като удължава синтезирането на белтъчини и подобрява усвояването на креатин.

Други интересни факти за цитрулин малат са - понижава болезнените усещания след тренировка, укрепва имунитета и подобрява възстановяването след натоварвания. Помага при астения, хронична умора, отпадналост, изтощение в постоперативния период, старческа умора, отпаднало състояние при диабетиците. Също така има силно изразени антиоксидантни свойства. Пречиства и чернодробните клетки от амоняк.

Начин на употреба:

Разтворете една доза (2 грама = 7 1⁄2  мерителни лъжици) с вода или плодов сок и приемайте 1-2 пъти дневно според нуждите. 

Food supplements

Content                                                    250 Grams
Serving Size                                             2 Grams
Serving per pack                                      125
Recommended daily use:                         1 serving

Nutrition Facts for 2 Grams

Citrulline Malate 2 g

Ingredients:

Unflavoured: L-Citrulline DL Malate 2:1 (100%).

Made in a facility that also handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269