Кошница

Mammut Formel 90 Protein 1000 gr.

Mammut Formel 90 Protein 1000 gr.
-33 % Разпродаден
0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ 4 компонентен протеин
✔ До 77% протеиново съдържание
✔ Комплекс от соев протеин, Суроватъчен протеин, Млечен протеин, Яйчен протеин
✔ Отлично допълнение към всеки един хранителен режим
✔ Подпомага възстановяването на целия организъм
✔ Оптимизиран с витамин В6
✔ Немско качество

Mammut Formel 90 Protein е високопротеинова смес от 4 протеинови източника:

  • Соев протеин изолат
  • Суроватъчен протеин концентрат 
  • Млечен протеин
  • Яйчен протеин

Защо протеинът (белтъчините) са толкова необходима хранителна добавка за спортистите?

Протеините (белтъчините) са основната и ключова хранителна добавка за всеки активен спортист. Белтъчините спомагат за изграждането на мускулна маса и едновременно с това осигуряват защитата и регенерацията на мускулните тъкани, които се изтощава по време на тренировка. Освен това обаче протеините предлагат и множество други предимства за тялото ни, като например укрепване на имунитета, правилно регулиране на хидратацията на тялото или поддържане на правилното рН на кръвта и комплексни здрави и възстановяване за целия организъм. Освен това са източник на енергия при липса на въглехидрати.

Соевият протеин изолат е  с високо съдържание на протеин.Има ниско съдържание на въглехидрати и мазнини и високо съдържание на BCAA. Тъй като е растителен белтък с ниско съдържание на мазнини, употребата му помага да се намали съотношението на холестерола в храната. 

Суроватъчен протеин концентрат е един от най-често избираните и консумирани протеинови пудри в световен мащаб. Характеризира се с отличен аминокиселинен профил и има силен анаболен ефект.Той е богат на аминокиселини с разклонена верига BCAA, които са важни за растежа на мускулите, тъй като те започват процес на протеинов синтез и доставят градивните елементи до мускулните влакна. Те ускоряват възстановяването и имунитета на тялото. Също така бързо се усвояват и не разстройват стомаха. Тези протеини са подходящи за подобряване на физическата активност и увеличаване на мускулната маса без излишна мазнина.

Яйчен протеин е протеин с изключително високо процентно съдържание на белтъчини 82%, без мазнини, холестерол и лактоза. Осигурява бавно смилаеми протеини, които ще подхранват вашите мускули дълго време.Има висока биологична стойност и предлага пълен профил на есенциални аминокиселини, както и високо съдържание на BCAA и глутамин - аминокиселини, които способстват за подобряване на производителността и ускоряване на регенерацията.

Mлeчният пpoтeин, cъщo ĸaĸтo caмoтo мляĸo, cъдъpжa и ĸaзeин и cypoвaтъчни пpoтeини. Mлeчният пpoтeин имa cъдъpжaниe нa пpoтeини 85% или пoвeчe. И тъй ĸaтo в мляĸoтo имa пoвeчe ĸaзeин, oтĸoлĸoтo cypoвaтъчни пpoтeини, млeчният протеин cъщo cъдъpжa в пo-гoлямo ĸoличecтвo ĸaзeин. Πocлeдният ce paзгpaждa пo-бaвнo oт cypoвaтъчния пpoтeин и пo тoзи нaчин ce зaдъpжa пo-дългo в cтoмaxa. Cypoвaтъчният пpoтeин ce paзгpaждa пo-бъpзo (бъpз пpoтeин).

Mammut Formel 90 Protein е чудесен избор за тези, които търсят високопротеинова хранителна добавка, с която да допълнят дневната си необходимост от белтъчини. Различните видове проеин в продукта, се усвояват и абсорбират от организма с различна скорост, като по този начин осигуряват дълготраен прилив на енергия и аминокиселини към вашите мускули.Поради свойствата си, този продукт е силно анаболен и антикатаболен и по този начин помага за изграждане на чиста мускулна маса.

Начин на употреба:

Смесете 1 доза (25 грама = 1,5 мерителна лъжица ) с 200-300мл. вода или нискомаслено прясно мляко и в зависимост от вашите протеинови нужди, консумирайте 1-3 дози дневно.

Food supplements

Content                                  1000 Grams
Serving Size                           25 Grams (1,5 Scoops)
Serving per pack                   40
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 25 Grams For Vanilla Flavour