Кошница

Kevin Levrone CLA 1500 180 caps.

Kevin Levrone CLA 1500 180 caps.
-28 % Разпродаден
Kevin Levrone CLA 1500 180 caps.
31.90лв.
22.90лв.
без ДДС: 22.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Изгаря мазнини по естествен начин
✔ Поддържа изгарянето и загубата на мазнини
✔ Предотвратява загубата на мускули при загуба на тегло
✔ Поддържа имунната система
✔ Има антиоксидантно действие
✔ Може да се използва целогодишно, не изисква почивки

Kevin Levrone CLA 1500 е хранителна добавка на базата на конюгирана линолова киселина, която спада към семейството на мастните киселини, изомери на линоловата киселина. Според редица изследвания, добавките съдържащи този тип киселини допринасят за намаляване на телесните мазнини, като същевременно увеличават костната маса и понижават риска от сърдечно-съдови заболявания, участва в правилния енергиен метаболизъм и улеснява правилния синтез на протеини.

Kevin Levrone CLA действа като бариера, която предотвратява навлизането на мазнините в мастните клетки. Вместо да се съхраняват в клетките, мазнините се пренасят в мускулните клетки, където се изгарят за производство на енергия. Научно доказано е, че CLA помага за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на чистата мускулна маса. CLA намалява способността на мастните клетки да задържат мазнини и предотвратява прекомерното наддаване на тегло. Ускоряването на изгарянето на мазнините поддържа енергийното захранване на мускулите, което води до увеличаване на обема на мускулната маса. 

Важно е да се знае, че ефектът от употребата на CLA е гарантиран само в съчетание с редовна физическа активност и правилен хранителен режим. Трудн