Кошница

Gaspari SuperPump Max 480 gr.

Gaspari SuperPump Max 480 gr.
-45 %
Gaspari SuperPump Max 480 gr.
79.90лв.
43.90лв.
без ДДС: 43.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Увеличаване на силата
✔ Увеличаване на общата физическа издържливост
✔ Намаляване на мускулните болки и умората
✔  Увеличаване нивото на азотния оксид и вазодилатацията в организма
✔ Висококачествени суровини
✔ 40 дози в опаковка
Търсите ли да подобрите и развиете физическите си качества като размер и маса или се интересувате повече от развитието на вашата производителност и качества като експлозивна сила? 


Независимо дали ви интересува сила, оформяне на чиста мускулатура или увеличаване на издръжливостта, Gaspari Nutrition Superpump MAX е напълно способен да оправдае очакванията ви. Този продукт е формулиран с идеята да доставя ефективни дози от съставки, тествани и доказани по клиничен път, че увеличават физическата работоспособност на атлета и да подобрят неговото възстановяване. Тази хранителна добавка не само ще отговори на вашите изисквания и очаквания, но ще ги разбие на парчета и ще надхвърли!

Gaspari Nutrition не разчита на формули, комбиниращи евтини стимуланти, за да може да твърди, че продуктът съдържа високи концентрации на ефикасни съставки и така да спечели доверието Ви. Те разчитат на съставки, утвърдени чрез клинични изследвания и ги използват в дози, които са доказано ефективни в тези изследвания. Нещо повече - Gaspari Nutrition провежда тестове и клинични изследвания на своите продукти (не само на съставките им!). По този начин можем да се убедим, че тези продукти не просто са безопасни и ефективни, но и че са без прецедент по отношение на сроковете, в които Ви осигуряват резултатите, които очаквате.

SuperPump MAX е напълно способен да оправдае очакванията ви. Колко пред-тренировъчни продукти знаете, които използват грамове от анаболните L-левцин, L-цитрулин, L-таурин, L-орнитин-L-аспратат и L-карнитин-L-тартрат? SuperPump MAX е единственият такъв. Съдържа също работещи количества от доказано ефективните форми на креатина - монохидрат и магнезиев хелат. Екстрактът от билката Oxytropis falcate допълва действието на кофеина и L-тирозина, осигурявайки безупречни фокус и концентрация по време на тренировка. Във формулата на SuperPump MAX ще откриете витамини и минерали. Те поддържат нивото на хидратация по време на натоварване и са от решаващо значение и за осигуряването на оптимално функциониране на мускулните клетки. Витамините от групата В са извънредно важни за правилното протичане на енергийните процеси в организма, за производството на нови червени кръвни телца (които пренасят кислорода към всички тъкани, включително мускулите), подобрява възстановителните процеси след тренировка.

Освен това, Gaspari SuperPump Max съдържа BCAA, включително левцин, изолевцин и валин. BCAA стимулират изграждането на мускулна тъкан и насърчаването на синтеза на протеини. Без тези ключови компоненти просто няма да успеете да се възстановите, поправите или разраснете.

Продуктът съдържа и Sustamine, нова форма на глутамин. Това е много по-ефективно от стандартния l-глутамин, който обикновено се намира в много пред-тренировъчни добавки. Причината за това е, че той не се разгражда в червата ви, което води до по-голям процент, предижвайки се към целевите мускули. 

Този продукт е формулиран с цел да доставя ефективни дози от съставки, тествани и доказани по клиничен път, които увеличават физическата работоспособност и възможностите на атлета, и подобряват неговото възстановяване.

Начин на употреба:

Като хранителна добавка, смесете 1 доза (16 грама = 1 мерителна лъжица) с 200-300мл. вода и приемайте 30 минути преди тренировка. Според вашият толеранс към продукта приемайте 1-2 дози дневно.

Важно – тези, които употребяват продукта за първи път, следва да приемат по 1 (една) мерителна лъжичка за първите 2-3 тренировки, за да се позволи на организма да усвоява правилно високите дози SuperPump MAX. Този продукт се употребява само в тренировъчни дни.

Food Supplements

Content:                          480 gr.
Serving size                    16 gr. 
Serving per pack             30
Recommended daily use 1 serving

Nutrition Facts for 16 grams

Energy value 10 kcal
Carbohydrates 3 g
Vitamin C (ascorbic acid) 30 mg
Vitamin B3 (As Inositol Hexanicotinate) 80 mg
Vitamin B6 (As Pyridoxal-5'-Phosphate) 3 mg
Vitamin B12 (methylcobalamin) 10 mcg
Calcium 38 mg
Phosphorus 69 mg
Magnesium 40 mg
Sodium 35 mg
Super Pump MAX Mixture reserved 11.3 g
MyoVol ElectroHYDRATION Complex:
L-Taurine, calcium glycerophosphate, sodium glycerophosphate, dimagnesium malate, dipotassium phosphate, L-Alanyl-L-glutamine (SUSTAMINE)  
Nitric OxiENDURANCE Complex:
L-citrulline (2g), Carnipure (L-Tartrate L-Carnitine), L-Aspartate-L-Ornithine
Branch Chain mTOR Stimulation Complex:
L-Leucine (2g), L-Isoleucine, L-Valine  
PhosphoDRIVE Signaling Complex:
Creatine Monohydrate (1300mg), Magnesium Chew Creatine (MagnaPower®)
CogniDRIVE Acceleration Matrix:
L-Tyrosine, Caffeine, Glucuronolactone

Other Ingredients: 

Maltodextrin, Citric Acid, Natural & Artificial Flavours, Malic Acid, Silica, Sucralose, Acesulfame Potassium, FD&C Red No. 40. Please Note: Nutritional facts and ingredients may vary slightly between flavours.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269