Кошница

Essence NAC 90 tabs.

Essence NAC 90 tabs.
-34 %
Essence NAC 90 tabs.
  • Marka: Essence
  • Срок на годност: 30.04.2022
39.00лв.
25.90лв.
без ДДС: 25.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Високо съдържание на Н-Ацетил Цистеин
✔ Помага при борбата със свободните радикали
✔ Забавя процесите на стареене
✔ Спомага за премахване на токсините от тялото
✔ Предпазва черния дроб от увреждане
✔ Без добавени пълнежи
✔ 360 дози в опаковка

Essence NAC - Н-ацетил цистеин под формата на лесни за поглъщане таблетки!

Продуктът съдържа концентрация на чисто активно вещество (NAC), без излишни добавки във всяка порция. Изберете най-доброто!

Действието на N-ацетил-L-цистеин не може да бъде описано с няколко думи. За да обясним как работи NAC, първо трябва да започнем с това какво е глутатион. Глутатионът е трипептид, направен от глицин, глутаминова киселина и цистеин, който се среща в много тъкани и телесни течности, където участва в реакции на окисление и редукция. По този начин има защитен ефект върху клетките. Реактивните кислородни видове се произвеждат главно в клетките като страничен продукт от нормалния метаболизъм от митохондриите и също допринасят за инициирането на апоптоза или клетъчна смърт. Глутатионът участва в регулирането на апоптозата; играе важна роля като субстрат за ензими, които улавят тези реактивни кислородни видове.

А, N-ацетил-L-цистеинът е предшественик на вътреклетъчния цистеин и по този начин - глутатион, тъй като цистеинът влияе върху неговия синтез. Общоприето е, че NAC се дължи на неговите антиоксидантни свойства или свойствата за почистване на свободните радикали чрез увеличаване на вътреклетъчните нива на цистеин. Наличието на цистеин може да ограничи скоростта на синтез на глутатион по време на оксидативен стрес. N-ацетил-L-цистеинът е ацетилиран цистеинов остатък, който може да увеличи защитата на клетките срещу оксидативен стрес. NAC чрез съединение с цистеин може да сведе до минимум окислителния ефект на реактивните кислородни видове, като коригира или предотврати изчерпването на запасите от глутатион.

N-ацетил-L-цистеинът, като предшественик на аминокиселината цистеин, който участва в производството на глутатион, играе важна метаболитна роля в цялостната антиоксидантна активност на организма.

Начин на употреба:

Приемайте по 1/4 таблетка дневно, без да дъвчете с достатъчно течност.

Food supplements

Content                              90 Tablets
Serving Size                      1/4 Tablet
Serving per pack               360
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 1/4 Tablet

N-acetyl-L-cysteine ​​(NAC) 150 m

Ingredients

N-acetyl-L-cysteine, bulking agents (microcrystalline cellulose, starch) anti-caking agents (calcium carbonate, silicon dioxide, magnesium salts of fatty acids).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269