Кошница

Cvetita Herbal LHS - Long, Hard, Strong 4 caps.

Cvetita Herbal LHS - Long, Hard, Strong 4 caps.
Разпродаден
Cvetita Herbal LHS - Long, Hard, Strong 4 caps.
30.00лв.
без ДДС: 30.00лв.
0896 801 269 Поръчай по телефон

LHS при Мъжете:

✔   Увеличава сексуалната мощ
✔   Води до получаване на силна ерекция
✔   Удължава ерекцията
✔   Има забавящо еякулацията действие
✔   Увеличава броя на сперматозоидите, повишава тяхното качество и влияе на плодовитостта

LHS при Жените:

✔   Влияе на женското либидо
✔   Осигурява по-голямо спокойствие и удоволствие по време на секс
✔   Увеличава желанието за секс

Какво е LHS?

LHS - Long, Hard, Strong е сет от 2 бели и 2 червени капсули, всяка съдържаща в себе си комбинация от билки, които взаимно се допълват и увеличават активното си действие многократно, а именно - увеличаване на либидото и при двата пола.

Белите капсули съдържат комбинация от: Епимедиум, Сибирски женшен, Левзея, Сминдух, Коприва.
Червените капсули включват в състава си: Епимедиум, Йохимбе, Сибирски женшен, Левзея, Сминдух, Коприва.
Червените капсули съдържат активното вещество Йохимбин. Те не се препоръчват за лица с високо кръвно налягане и проблеми със сърцето. За сметка на това, белите по никакъв начин не влияят неблагоприятно на кръвното налягане.

При тази подбрана формула от съставки, влиянието на продукта се усеща максимално при прием дори в малки количества. Действието се усеща още след първия прием.

Как действа LHS?

Една от основните съставки на LHS е Епимедиум. Той е сред най-предлаганите стимуланти за повишаване на сексуалността и либидото при двата пола.

В България епимедиумът е познат под името „Разгонен козел“. Основният ефект на билката е подобряване на сексуалното здраве и спомага за справяне с еректилна дисфункция и преждевременна еякулация.

Ефектът на тази билка се дължи на химичния елемент икариин, който се намира в листата на епимедиума.

Той потиска действието на ензима фосфодиестраза-5 (PDE5), отговярящ за контрола на кръвопотока към половите жлези.

Икариинът повишава количеството на азотен оксид в кръвта, което спомага за разширяване на кръвоносните съдове в областта на половите органи. Чрез него се постига допълнително зареждане на пещеристите тела в пениса, което води до по-здрава и плътна ерекция при мъжете. Действието на икариина наподобява ефекта на конвенционалните лекарства, но, за разлика от тях, приемът на икариин не е свързан със сериозни странични ефекти.

Епимедиумът има доказано действие за справяне при проблеми, свързани с импотентността при мъжа.

Билката повишава нивото и действието на тестостерона при мъжете и по този начин образува стимулирането на производство на по-голямо количество семенна течност.

Допринася за инхибиране на ензима PDE5 (фосфодиестраза-5), който, според много изследвания, блокира нормалната ерекция и притока на кръв към пениса.  

Комбинацията му с левзея спомага за по-бързото усвояване на активните вещества от организма. Съчетанието на двете билки повишава действието им многократно. Повишава нивото на тестостерона при мъжете и увеличава естрогена при жените.

Така съчетани, билките в LHS спомагат за мощна сексуална стимулация.

С помощта на левзеята, епимедиумът запазва в организма активното си вещество и увеличава ефекта си многократно.

Левзеята има още безброй полезни действия:

  • Повишава тонуса
  • Подобрява кръвообращението
  • Подобно на епимедиума, левзеята има стимулиращо либидо действие
  • В съчетание със Сибирски женшен - подобрява многократно усвояването на епимедиума в организма.
  • Сам по себе си сибирският женшен има когнитивен ефект. Правилно комбинираната доза с епимедиум води до екстремно снабдяване на кислород в мозъка и увеличава концентрацията. Комбинирани, двете билки спомагат за намаляването на стреса.

Доказаните благоприятни свойства на сибирския женшен с епимедиума са само малка част от полезните действия на Сибирския женшен върху човешкото тяло.
Проучвания доказват многобройните качества на сибирския женшен върху човешкото тяло. Някои от които са: укрепване на имунната система, отслабване на стреса и много други.

Друга активна съставка в LHS е Йохимбин.

Самата билка е известна като натурален афродизиак. Йохимбинът е алкалоид, извличан от кората на дървото йохимбе – малко вечнозелено дърво, виреещо по земите на Африка. Има благоприятно действие за кръвообращението особено в областта на таза. Активира нервите, преминаващи през гръбначния стълб до пениса.

Мощната комбинация на Йохимбин с Епимедиум води до повишаване многократно либидото при двата пола и подобряване на ерекцията при мъжете. Така съчетани, двете съставки образуват мощен сексуален стимулатор.

Сам по себе си,