Кошница

Bulk Powders Knee Wraps

Bulk Powders Knee Wraps
Разпродаден
Bulk Powders Knee Wraps
27.90лв.
без ДДС: 27.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


  • Подпомагат и предпазват коленете при тренировки с големи натоварвания

  • Супер еластични

  • Стилен дизаин

  • Дължина 182см. Bulk Powders Knee Wraps са предназначени да указват упора и да подпомагат движенията в колянната става по време на тренировки с голямо натоварване върху долните крайници. В това отношение, те се явяват отличен аксесуар в тренировките за крака и най-вече при изпълнения на клек, преси, дори и тяги.

Изработени са от издържлив и еластичен памук с дължина 182см., като могат да се разтегнад до приблизително 3 метра. Гарантират надеждно затягане, защото са приспособеси с затягаща лента. 


Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269