Кошница

Berserk Labs Crea Combo 180 caps.

Berserk Labs Crea Combo 180 caps.
-31 % Разпродаден
0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ Комбинация от най-добрите форми на креатин
✔ Повишава мускулната сила и издържливост
Покачва мускулна маса
✔ 1200 мг креатин в една капсула
✔ Без водна задръжка
✔ 90 дози в опаковка

Berserk Labs Crea Combo е креатинова матрица, комбинираща два вида креатин (креатин хидрохлорид и креатин малат), характеризираща се с висока ефективност.

Креатинът е най-изследваната хранителна добавка. Клинично доказано е, че стимулира силата и повишава вдиганите тежести с около 10%, даже и при спортисти, които тренират с много големи тежести. Повишава издръжливостта. Подобрява възстановяването между сериите.   

Креатин Хидрохлорид произлиза, като се прибави хидрохлоридна група към креатина, като по този начин се създава сол. Креатин хидрохлорид се разтваря по-добре в сравнение с креатин монохидрата. Това е едно от предимствата на този вид креатин.В резултат на това, креатин HCL се абсорбира много по-лесно от креатин монохидрат. Това означава, че креатин HCL по същество е супер концентрирана форма на креатин. Много по-малка доза е необходимо да се приема, за да се постигне същия ефект по отношение на силата и мускулната маса. 

Креатин Малат е съединение от креатин монохидрат и ябълчна киселина. Креатинът е наречено така, защото съединението е направено от три креатин молекули, прикрепени към една молекула на ябълчна киселина. Редовният прием на креатин  доказано увеличава  общото телесно тегло, телесната маса, мускулната сила,сърдечно-съдовата способност и издръжливост, мозъчната функция и спортните постижения като цяло!

Начин на употреба:

Като хранителна добавка приемайте 1 доза. Една доза е 2 капсули. 

В тренировъчен ден е най-добре да се приема преди тренировка. 

В ден без тренировка е най-добре да се приема сутрин. 

Всяка порция трябва да се приема с минимум 300 мл вода или сок. 

Food supplements

Content                                   180 Capsules
Serving Size                           2 Capsules 
Serving per pack                   90
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Information per 2 Capsules

Creatine hydrochloride 1200 mg
Creatine malate 1200 mg

Ingredients:
50% creatine hydrochloride, 50% creatine malate, gelatin capsule shell.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.