Кошница

Armageddon Sports Накитници с Фитили

Armageddon Sports Накитници с Фитили
Armageddon Sports Накитници с Фитили
Разпродаден
Armageddon Sports Накитници с Фитили
Armageddon Sports Накитници с Фитили
Armageddon Sports Накитници с Фитили
20.00лв.
без ДДС: 20.00лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Високо качество и издържливост
✔ Осигуряват подкрепа за китката
✔ Подобряват  захвата
✔ Материали - текстил, неопрен
✔ Дават по-добро сцепление

Armageddon Sports Накитници с Фитили

Представяме Ви един невероятен аксесоар - тренировъчните накитници с фитили от марката Armageddon Sports. Фитилите са задължителен аксесоар за всеки, който ходи на фитнес. Те ще Ви помогнат да тренирате с по-големи тежести, да правите повече повторения при някои упражнения със собствена тежест.

Идеята на фитилите е да правите повече повторения, когато използвате големи тежести, в момента, в който имате сила да правите още повторения, но захватът Ви не го позволява и ще изпуснете тежестта. Можете да ги използвате при тяга, набирания, гребане с щанга, повдигане на рамене за трапец и други. Повече повторения = мускулен растеж! Перфектни за кросфит, силови тренировки и бодибилдинг.

Накитниците с фитили са по-добрият избор от обикновените фитили, тъй като не само ще имате здрав захват, но и ще стегнете и китките си. Освен това накитниците с фитили са по-удобни и по-комфортни. Благодарение на тях, Вие ще можете да тренирате повече, да правите повече повторения, а дори няма да ги усещате, че са Ви на ръцете! Те просто ще си вършат работата, за която са предназначени, от Вас се иска само да ги изполвате!


Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269