Кошница

Allnutrition Coleus Forskohlii 90 caps.

Allnutrition Coleus Forskohlii 90 caps.
-18 %
Allnutrition Coleus Forskohlii 90 caps.
  • Marka: Allnutrition
  • Срок на годност: 30.06.2022
23.00лв.
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔  Стандартизиран висококачествен екстракт от индийска коприва
✔  Здравословна загуба на телесни мазнини
✔  Увеличава метаболизма
✔  Поддържа работата на имунната система
✔  Подпомага здравето на сърдечно-съдовата система


Allnutrition Coleus Forskohlii - Подпомага превръщането на натрупаните мазнини в енергия


Coleus Forskohlii или индийска коприва, е растение, което се използва в аюрведичната медицина от стотици години. Стандартизиран до 10% форсколин във всяка капсула от 200 mg за оптимална потентност и качество. Форсколин поддържа загуба на телесно тегло, увеличава метаболизма и може да допринесе за правилното ниво на тестостерон в организма. Помага в изграждането на мускулите и стимулира производството на хормони на щитовидната жлеза. Подпомага здравето на сърдечно-съдовата система.


Растението Coleus Forskohlii е богато на Форсколин. Уникално вещество, което помага в производството на аденилат циклаза, ензим, който засяга производството на клетъчна енергия. Силно намалява мастната тъкан, увеличава проходимостта на клетъчните мембрани и чернодробната гликогенеза. Също така влияе върху метаболизма на липидите, като инхибира синтеза им в клетките. Благодарение на форсколин тялото може да поддържа постоянна температура.


Как действа форсколин?

Аденилат циклаза работи за увеличаване на сАМР или цикличен аденозин монофосфат, съединение, което действа като втори посредник да достави сигнали между клетки и хормони. От съществено значение за здравословното функциониране на сърдечния мускул, форсколин поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, като подобрява мускулните съкращения на сърцето и също действа като вазодилататор – подпомага разширяване на кръвоносните съдове и спомага за поддържане нивата на кръвното налягане в границите на нормата.


Форсколин е фет бърнър, естествено понижаващ телесните мазнини. Известно е, че повишава анаболните (изграждащи) функции в човешкия организъм чрез активиране на липопротеините включително липаза, която помага да се разграждат мазнините в клетките, за да се използват като енергиен източник. Често се използва от спортисти за подобряване на усилията за изграждане на мускулите. Форсколин участва в производството на тестостерон, а също работи и за стимулиране на освобождаването на важни хормони от щитовидната жлеза за засилване на метаболизма.


Полезно действие

  • Сърдечно-съдова протекция: форсколин увеличава клетъчната комуникация и по този начин подкрепя разширяването на кръвоносните съдове и силата на мускулните съкращения на сърцето.
  • Отслабване: форсколин насърчава превръщането на мазнините в енергия, директно от мастните клетки в подкрепа на усилията за загуба на тегло.
  • Моделиране на тялото: форсколин работи за повишаване на производството на хормони на щитовидната жлеза и нива на тестостерон, които естествено поддържат здравословен метаболизъм, изгарянето на мазнините и чистата мускулна маса.
  • Функцията на щитовидната жлеза: увеличава производството на важни хормони на щитовидната жлеза, включително T2 и T3.


Allnutrition Coleus Forskohlii (Форсколин) е полезна и безопасна добавка за чистене на излишните мазнини. Екстракта освобождава мастните киселини. Продуктът се комбинира отлично с Л-карнитин. Действието на Л-карнитинът се изразява точно в това - щом мастните киселини са в кръвния поток, той спомага за изгарянето им в митохондриите на мускулната клетка за енергия.


Начин на употреба: 

  • Като хранителна добавка приемайте 1 капсула 1-2 пъти дневно с вода между храненията или преди тренировка.


Food supplements

Content                             90 Capsules
Serving Size                      1 Capsule
Serving per pack               90
Recommended daily use: 1 serving


Nutrition Facts For 1 Capsule

Indian nettle root extract Coleus forskohlii 200 mg
- including forskolin

Ingredients: Indian nettle root extract Coleus forskohlii, capsule shell: gelatin, anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide; dye: titanium dioxide.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение