Кошница

Allnutrition Aerofuel Intra Boost 400 gr.

Allnutrition Aerofuel Intra Boost 400 gr.
-38 %
Allnutrition Aerofuel Intra Boost 400 gr.
28.90лв.
17.90лв.
без ДДС: 17.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Креатин монохидрат + BCAA + Декстроза
✔ Увеличава силата и издържливостта
✔ Подпомага физическото предтсавяне
✔ По-добро мускулно възстановяване

Allnutrition Aerofuel Intra Boost е формула, предназначена за физически активни хора, съдържаща хидролизирано царевично нишесте, декстроза, креатин монохидрат и BCAA аминокиселини. Креатинът увеличава физическата работа в случай на последователни кратки, много интензивни физически упражнения. Благоприятният ефект се проявява при консумация на 3 грама креатин на ден.

Какво съдържа Allnutrition Aerofuel Intra Boost?

Царевично нишесте (Восъчна царевица)

Царевично нишесте - характеризира се с много висок дял амилопектин - характерен въглехидрат с много високо молекулно тегло и специфични свойства. Структурата на глюкозните полимери (например амилопектин) оказва значително влияние върху скоростта на храносмилането им в стомашно-чревния тракт, разклонените вериги на амилопектина се характеризират с по-голяма наличност за храносмилателни ензими, отколкото в случая на амилоза, поради което восъчната царевица се характеризира с по-бързо храносмилане.

Въпреки че восъчно царевично нишесте често се сравнява с витарго (патентована въглехидратна формула), има предпоставки да се смята, че скоростта на храносмилане и скоростта на попълване на мускулния гликоген не са еднакви в случая на горното.

Восъчната царевица е част от модерни въглехидрати, въглехидрати и протеинови препарати, групи от креатин, включително добавки за тренировка. Препоръчва се да се използва като хранителна добавка във въглехидрати за хора, които показват повишено търсене или имат проблеми с осигуряването на нужното количество от конвенционални хранителни източници.

Какво е декстроза?

Декстрозата принадлежи към групата на бързите въглехидрати, благодарение на което много бързо се абсорбира и интензивно стимулира секрецията на един от най-важните хормони с анаболен ефект - инсулин. Декстрозата може да се използва за добавяне на въглехидрати след тренировка и като ефективен преносител на креатин и аминокиселини.

Какво е креатин монохидрат?

Креатин монохидратът е пептид, който се състои от аминокиселини ("градивни елементи на протеин"). Креатинът се образува в черния дроб, панкреаса и бъбреците, главно с помощта на аминокиселини, наречени глицин, аргинин и метионин. Под формата на добавка креатинът е представен за първи път на пазара през 90-те години, след като олимпийските спортисти го използват за подобряване на представянето. В момента креатинът е една от "най-често използваните хранителни добавки или ергогенни агенти, предлагани на пазара.

Креатин монохидрат и неговото действие.

Креатин монохидрате молекула, която се среща естествено в човешкото тяло, особено в скелетните мускули. Около 90% до 95% от креатина се съхраняват в нашите мускули, а останалата част се намира в сърцето, мозъка, черния дроб, бъбреците и почти всяка клетка. Креатинът се приема под формата на добавка за стимулиране на производството на енергия в организма. Нейната задача е да съхранява фосфатни групи под формата на фосфокреатин, които подпомагат освобождаването на енергия и по този начин спомагат за изграждането на сила и увеличаване на мускулната маса.

Използването на креатин може да бъде полезно за увеличаване на производството на енергия под формата на аденозин трифосфат (АТФ) . ATP помага за съхраняването и транспортирането на енергия в клетките, така че е необходима за клетъчните функции като източник на гориво за нашите мускули.

BCAA?

BCAA, или аминокиселини с разклонена верига, е една от най-популярните аминокиселини, използвани от всички спортисти. Това се дължи на факта, че както ежедневната практика, така и резултатите от научните изследвания потвърждават благотворния им ефект върху общоприетата спортна форма. Съкратеното име BCAA идва от английския език от термина: аминокиселини с разклонена верига, което превеждаме като "аминокиселини с разклонена верига". Името идва от специфичната структура на тези съединения.

Левцин - счита се за една от най-важните аминокиселини за организма на спортиста. Той влияе върху секрецията на анаболни хормони като инсулин, а също така засяга специфични кинази (mTOR), като по този начин инициира синтеза на мускулен протеин и скоростта на този процес.Левцинът също има положителен ефект върху процеса на намаляване на телесните мазнини, помага за подобряване на телесния състав . Тази аминокиселина е универсално приложима във всички спортове, независимо от нивото им на напредък. Без нужното количество на тази аминокиселина синтезът на мускулни протеини е много по-бавен.

Валин - защитава мускулните клетки от катаболизъм и след това засилва темпа на възстановителните процеси. Валинът също влияе върху нивото и връзките на невротрансмитерите, което показва леко стимулиращ ефект (отлага появата на умора по време на тренировка). Валинът има и хепатопротективни ефекти (защитава черния дроб).

Изолевцин- участва в процеса на синтеза на протеини, отговаря за инхибирането на катаболните реакции и стимулира регенеративните процеси, протичащи в нашето тяло. Изолевцинът може да посредничи за превръщането на глюкозата във форма на естествена енергия и да регулира нивата на кръвната захар. Тази аминокиселина подпомага регенерацията на мускулните тъкани и влакна.

Начин на употреба: 

Смесете 1 доза (40гр = 5 мерителни лъжици) с 300-500 мл. вода и приемайте веднъж днено след тренировка.

Food supplements

Content                                                           400 Grams
Serving Size                                                    40 Grams
Serving per pack                                             10
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 40 Grams

Hydrolyzed Corn Starch 20 g
Dextrose 8 g
Creatine Monohydrate 5 g
including creatine 4.4 g
L-leucine 4 g
L-isoleucine 0.5 g
L-valine 0.5 g

Other Ingredients:

hydrolyzed corn starch, dextrose, creatine monohydrate, L-leucine, L-valine, L-isoleucine, stabilizer: acacia, acidity regulator: malic acid, aroma, sweetener: sucralose.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение