Кошница

All American EFX Kre-Alkalyn 192 caps. Limited

All American EFX Kre-Alkalyn 192 caps. Limited
-21 %
All American EFX Kre-Alkalyn 192 caps. Limited
47.00лв.
36.90лв.
без ДДС: 36.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔Eдна опаковка стига за повече от 3 месеца употреба!

✔Без известените странични ефекти на креатин монохидрат

✔Без водна задръжка

✔Без нужда от почивка

✔Без зареждащи фази

✔Изключително ниска и потентна доза – 1.5 грама до 3.0 – край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно!

✔Гаранция за качество с есклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина

All American EFX Kre-Alkalyn - Кре-алкалин капсули

All American EFX е марка, която всеки свързва с висококачествен креатин Кре-Алкалин. Именно тя патентова през 4-ти Юни 2002г. в САЩ Кре-Алкалин® с патентен номер на производство #6.399,611.

All American EFX Kre-Alkalyn е креатин, който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатенин преди да достигне до мускулите. Благодарение на специалната система за контрол на рН, креатин Кре-Алкалин не може да се превърне в креатинин. Продуктът е повече от 10 пъти по-ефикасен, отколкото креатин монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 1,5-3гр дневно без странични ефекти, като водна задръжка, подуване, стомашен дискомфорт и др.

Само нашият All American EFX Kre-Alkalyn в света използва три технологии, изобретени специално от нас за да модернизираме максимално нашите хранителни добавки:

1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази техноловия, се доставя оптимална биоактивност на All American EFX Kre-Alkalyn като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ – не е важно колко приемаш, а колко усвояваш!

2.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони.

3. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатии следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX Kre-Alkalyn.

All American EFX Kre-Alkalyn е много по – ефикасен  от креатин монохидрата. Веднага след приема му, голяма част от монохидрата се превръща в креатинин, който се отделя с урината. Продукта Kre-Alkalyn ще ви даде омекотен креатин, който няма да се превърне в креатенин,  благодарение на специалната система за контрол на рН. Освен това, вие ще получите до 99% усвояемост на приетият креатин. Това означава, че ще се възстановявате много по – бързо, а силата която ще почувствите ще е светкавична и експлозивна!

Това не е всичко! All American EFX Kre-Alkalyn има още няколко предимства. Няма нужда от зареждаща фаза. Приет час преди вашата тренировка, този суплемент ще влее цялата необходима доза креатин  в кръвния ви  поток, готов  да активира  мускулните клетки. Всички са чували и изпитвали отрицателните ефекти от приема на обикновен креатин.

С All American EFX Kre-Alkalyn вие няма да се подуете, да подпухнете, и да задържате вода. Не прави компромиси със себе си – довери се на All American EFX Kre-Alkalyn.

Начин на употреба:

Приемайте 1-2 капсули 30 минути пред физическо натоварване. 

Food supplements
Content                                                           192 Capsules
Serving Size                                                    2 Capsules
Serving per pack                                             96
Recommended daily use:                               1 serving 

Nutrition Facts For 2 Capsules
Kre-Alkalyn®    1500 mg
(Buffered Creatine Monohydrate) US Patent #6,399,661  

Other ingredients
Maltodextrin, Magnesium Stearate

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение