Кошница

Xcore Xtreme Casein 33 gr.


  • ·        Бавно усвоим висококачествен мицеларен казеин
  • ·        Увеличава мускулната маса
  • ·        Предпазва мускулната тъкан от разпад
  • ·        Подобрява възстановителните процеси
  • ·        Подсилен с хранисмилателни ензими Digezyme®
  • ·        Без захар, аспартам, консерванти и изкуствени оцветителиXcore Xtreme Casein е мицеларен протеин, известен още като  бавно усвоим протиен или „нощен протеин”. За него е характерно, че се усвоява приблизително 7 часа, благодарение на което предоставя възможност за продължително поддържане на мускулния растеж, възстановяване на увредените мускулни влакна и потиска загубата на мускулна маса.


С какво Xcore Xtreme Casein се отличава от другите подобни продукти?


Xcore Xtreme Casein съдържа патентованият комплекс от храносмилателни ензими – Digezyme®, които подобряват храносмилането, усвояването на хранителните вещества и елиминират стомашните подувания и проблеми. DigeZyme е смес от пет вида ензими - амилаза, протеаза, лактаза, липаза и целулаза , които насърчават  храносмилането, усвояването на хранителните вещества (протеини, захари и мазнини) , и помагат на организма да абсорбира необходимите минерали.


Xcore Xtreme Casein е с богато съдържание на замении и незаменими аминокиселини, като всички те постъпват сравнително бавно в кръвообращението и мускулната тъкан. Приеман вечер преди сън, Мицеларен Казеин, ще осугури максимално качествено възстановяване и благоприятна среда за мускулен растеж през цялата нощ.


А знаете ли каква е разликата между Мицеларен Казаеин и Калциев Казеинат?
Разликата е, че Калциевият казеинат се разтваря в стомаха и не претижава същите бавни абсорбационни свойства, както Мицеларният Казеин.<