Кошница

Win Nutrition Creatine + Maltodextrine 300 gr.


  • ·        Креатин + Малтодекстрин
  • ·        Бързоусвоима формула
  • ·        Повишава енергията
  • ·        Насърчава възстановяването след тренировка
  • ·        Увеличава мускулната сила и издържливост
  • ·        Подобрява хидратацията на мускулната тъкан
  • ·        Повишава мускулният обем


Win Nutrition Creatine + Maltodextrine е хранителна добавка осигуряваща фармацевтично чист креатин монохидрат. За да се абсорбира максимално бързо и да подхрани мускулната тъкан, от Win Nutrition са добавили и Малтодекстрин. Малтодекстринът създава бърз инсулинов пик, коеот позволява на креатина да навлезе в мускулната тъкан до няколко минути след приема. Подобрява абсорбирането на креатин и увеличава енергията.


Win Nutrition Creatine + Maltodextrine съдържа само и единствено висококачествен креатин монохидрати и малтодекстрин, без други пълнители и съставки.


Креатинът играе важна роля в процесите на генерирането и възстановяването на енергията. Той дарява своята фосфатна молекула,  за възстановяването на  АТФ, което е основното гориво за мускулите и организма като цяло. Колкото повече креатин имате в тялото, толкова повече енергия ще генерирате, и толкова по – ефективно ще тренирате. Освен това креатина кара  мускулните  клетки да се надуват, което означава, че те ще получават повече  вода и други хранителни вещества,  за  максимален растеж  и  максимално бързо възстановяване.


Начин на употреба: Приемайте 1 доза (8гр.) преди тренировка и 1 доза след тренировка. В нетренировъчен ден, приемайте 1 доза сутрин преди хранене.  След прием от 8 последователни седмици, направете пауза от 1 седмица.


Food supplements
Content                                                           300gr.
Serving Size                                                  8gr (1
scoop)
Serving per pack