Кошница

WIN Nutrition Hi-Mass Gainer 2268 gr.

WIN Nutrition Hi-Mass Gainer 2268 gr.
-38 % Разпродаден
WIN Nutrition Hi-Mass Gainer 2268 gr.
45.00лв.
27.90лв.
без ДДС: 27.90лв.

Опции


  • ·        Подпомага качването на мускулна маса
  • ·        Осигурява висококачествен протеин – 56гр. за доза
  • ·        Подбрани въглехидрати с различна скорост на усвояване – 230гр.за доза
  • ·        Повече енергия за по-добри тренировки
  • ·        Силен анаболен ефект
  • ·        Предпазва от катаболни процеси


WIN Nutrition Hi-Mass Gainer е протеиново-въглехидратна хранителна добавка, с която може да улесните качването на тегло и мускулна маса.


Hi-Mass Gainer е високо калорични прах смес от концентрирани протеини  и въглехидрати, предназначени за увеличаване на теглото и възстановяване след тежки тренировки. Чудесен продукт за възстановяване и мускулен растеж, подходящ и за хора които  имат повишена нужда от въглехидрати и енергия.


WIN Nutrition Hi-Mass Gainer съдържа въглехидрати с различна скорост на усвояване, което повишава енергията за голям период от време, ускорява възстановяването и защитава мускулите. Въглехидратите биват вързи и бавни и идват от овесени ядки и малтодекстрин. А протеинът е от пшеничен, суроватъчен и соев протеин. Протеинът насърчава мускулния растеж и бързото му регенериране. Поддържат азотните нива положителни, а като резултат от това се получава мускулна напомпване, подобрено кръвообращение и антикатаболна протекция.


WIN Nutrition Hi-Mass Gainer е създаден с една единствена цел – покачване на мускулна маса. Всяка доза осигурява 56гр. протеин и 230гр. въглехидрати с различна скорост на усвояване.


Начин на употреба: Приемайте ½ доза (170 гр, 4 мерителни лъжици) сутрин преди закуска и ½ доза след тренировка. Смесете съдържанието с желаното от вас количество вода или мляко и разбъркайте.


Food supplements
Content                                                          
2268gr.
Serving Size                                                  340gr (8
scoops)
Serving per pack                                          
6