Кошница

Universal Nutrition Chromium Picolinate 100 caps.

Universal Nutrition Chromium Picolinate 100 caps.
-18 %
Universal Nutrition Chromium Picolinate 100 caps.
23.00лв.
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.
087 5313100 Поръчай по телефон
✔ Регулира инсулина
✔ Стабилизиране на кръвната захар
✔ Силно въздействие върху обмяната на мазнините
✔ Синтез на мазнини и протеини
✔ Срещу сърдечно-съдови заболявания

Universal Nutrition Chromium Picolinate - Хромът е ключов минерал, необходим за метаболизирането на протеините, въглехидратите и мазнините в тялото

Хром е един от ключовите и незаменими минерали за производството на инсулин в човешкото тяло, а също така при синтеза на холестерола, мазнини и протеини. Инсулинът е хормонът, който стабилизира нивата на кръвната захар в тялото.

Освен това Хром се използва и за производството на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата, това е и причината понякога този минерал да е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.

Изследвания показват, че ниски нива на хром в кръвната плазма са индикация за заболяване на коронарната артерия. Много често при бременни жени е необходим допълнителен прием на хром поради развиващия се зародиш. Дефицитът на хром води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.

Също така Universal Nutrition Chromium Picolinate има голямо влияние върху профилактиката на захарен диабет и сърдечно-съдови заболявания. С възрастта нивата на хром в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен.

Universal Nutrition Chromium Picolinate се препоръчва на хора, на които въглехидратните храни преобладават.

Начин на употреба: 

Приемайте по 1 доза (1 капсула) 1-2 пъти дневно по време на хранене.

Food supplements
Content                                                           100 Capsules
Serving Size                                                    1 Capsule
Serving per pack                                             100
Recommended daily use:                                1 serving

Nutrition Facts for 1 Capsule

Chromium (as chromium picolinate) 50mcg

Other ingredients: 
maltodextrin, dicalcium phosphate, gelatin, magnesium stearate.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.