Кошница

Universal Nutrition Casein Pro 1810 gr.

Universal Nutrition Casein Pro 1810 gr.
-28 % Разпродаден
Universal Nutrition Casein Pro 1810 gr.
121.90лв.
87.90лв.
без ДДС: 87.90лв.

Опции


  • ·        Висококачествен мицеларен казеин с бавна усвояемост до 6-8 часа
  • ·        Подпомага мускулният растеж и анаболните процеси
  • ·        Предпазва мускулната тъкан от увреждане
  • ·        Значително подобрява възстановяването
  • ·        Уникален вкусUniversal Nutrition Casein Pro е висококачествен мицеларен казеин с уникален вкус и съдържание.


Casein Pro допринася за поддържането и растежа на мускулната маса, както и за поддържането на здрави кости. Той се абсорбира бавно от организма и осигурява бавно доставка на аминокиселини за продължителен период от време.


Има пълен аминокиселинен профил и съдържа аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Осигурява 21гр. протеин за доза и само 0,6гр. мазнини.


Това прави Universal Nutrition Casein Pro идеалната хранителна добавка за междухраненията и вечер преди лягане. По време на сън не е възможно да се консумира храна, затова мицеларният каззеин е идеалният вариант за възстановяване през цялата нощ.


Universal Nutrition Casein Pro е подходящ за всички спортуващи, които искат да изградят по-голяма мускулна маса и да подобрят възстановяването си.


Почивката и сънят са важна част от всеки тренировъчен режим. Ако си легнете, без да вземете правилното хранене, тялото ви лесно може да попадне в катаболитно състояние. Това ще накара организма ви да използва трудно направените мускули за гориво, докато спите. Universal Nutrition Casein Pro се усвоява бавно, осигурявайки на мускулите си постоянно и постепенно вливане на аминокиселини и хранителни вещества, изграждащи мускулите, докато спите цяла нощ.


Начин на употреба: Смесете 1 доза (33гр) с вода или обезмаслено прясно мляко. В зависимост от нуждите ви приемайте 1-2 дози дневно.
За предпочитане е да използвате преди сън. За да промените вкуса и подсладеността на получената смес, променете количеството вода, използвано при приготвянето ѝ.


Food supplements
Content