Кошница

Universal Nutrition Animal Pak 15 packs

Universal Nutrition Animal Pak 15 packs
-22 % Разпродаден
Universal Nutrition Animal Pak 15 packs
42.00лв.
32.90лв.
без ДДС: 32.90лв.


  • ·        Мощен имуностимулатор
  • ·        Подобрява здравето на костната система
  • ·        Укрепва мускулната тъкан
  • ·        Повишава енергията и издържливостта
  • ·        Подобрява метаболизма
  • ·        Ускорява възстановителните процеси
  • ·        Подпомага дейността на храносмилателната система
  • ·        Благоприятно въздейства върху нервната и сърдечно-съдовата системи


 

Universal Nutrition Animal Pak е висококачествен комплекс от жизненоважни витамини и минерали под формата на таблетки, който подобряват цялостното благосъстояние на организма, насърчава имунната система и активизира мускулните процеси. Съдържа високоефективен комплекс от белтъчини, аминокиселини, витамини, минерали и храносмилателни ензими.
Подпомага за увеличаване на силата и издържливостта, а това осигурява нарастване на мускулната маса.


Universal Nutrition Animal Pak е най-избираният витамино-минерален комплекс от професионални бодибилдъри и професионални атлети и няма достоен съперник на пазара в това отношение през последните 27 години!


Една доза (1 пакетче от 11 таблетки) ви осигурява комбинация от над 60 жизнено важни аминокиселини, витамини, минерали, билки и мастни киселини за постигане на максимален мускулен обем, сила и издържливост.


Огромните количества витамини и минерали, който Animal Pak ви осигурява, носят допълнителни анаболни ползи. Освен това ускорява и подобрява протичането на биохимичните процеси в организма, като насърчава изхраждането на мускулна маса.


Universal Nutrition Animal Pak има важна роля и за клетъчното делене на мускулната тъкан, подобрява синтеза на пртеините в организма и укрепва здравето на съединителната тъкан и костната система. Стимулира имунната система, има силно антиоксидантно действие и неутрализира вредното действие на свободните радикали.


Universal N