Кошница

Universal Nutrition Amino 2700 120 tab.

✔ Аминокиселини в пептидна бързо абсорбируема форма 
✔ Стимулират мускулния растеж
✔ Непрекъснат приток на аминокиселини към мускулната тъкан
✔ Подобрява възстановяването
✔ Повишава общият прием на аминокиселини

Universal Nutrition Amino 2700 - Аминокиселини с удължено освобождаване в пептидна форма за още по-добро усвояване в мускулната тъкан

Universal Nutrition Amino 2700 е високоенергийна аминокиселинна хранителна добавка със забавено освобождаване, с L-форми на пептидно свързани аминокиселини. Тези аминокиселини са получени от суроватъчен протеин концентрат и хидролизиран суроватъчен протеин и са с много висока степен на усвояване.

Amino 2700 Universal имат силен мускулно изграждащ ефект и са основни за всички, търсещи мускулна маса. Обогатени са допълнително с L-Ornitine HCL и витамин В6.

Основни съставки: Л-форми на аминокиселини и пептидни връзки, обогатени с В6 и нещо много важно - те са "time releace", т.е. с постепенно и продължително усвояване.

Това допълнително дава непрекъснат и продължителен приток на аминиокиселини към уморените мускулу.

Всяка таблетка от Universal Nutrition Amino 2700 осигурява повече от 2гр. аминокиселини. Приемът им води, както до увеличаване на общият прием на аминокиселини за деня, така и до повишена издържливост и по-добро възстановяване. Също така помагат и за растежа на мускулните клетки и за увеличаване на мускулния обем.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (3 таблетки) преди и след тренировка. Добавете и 1 доза след всяко хранене. Не превишавайте 15 таблетки за ден.

Food Supplements

Content                                  180 Tablets
Serving size                           3 Tablets
Servings per pack                  60
Recommended daily use:      1 serving

Nutrition Facts For 3 Tablets

Calories 24 kcal
Protein 6 g
Alanine 280 mg
Arginine 140 mg
Aspartic acid 610 mg
Cystine 140 mg
Glutamic acid 700 mg
Glycine 100 mg
Histidine 110 mg
Isoleucine 350 mg
Leucine 620 mg
Lysine 520 mg
Methionine 120 mg
Phenylalanine 190 mg
Proline 310 mg
Serine 270 mg
Threonine 360 mg
Tryptophan 100 mg
Tyrosine 170 mg
Valine 330 mg

Ingredients:
Extremely strong amino acid mixture, whey protein concentrate, whey protein hydrolyzate, calcium phosphate, stearic acid, lecithin, magnesium stearate, pharmaceutical glaze.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.