Кошница

San Caffeine 100 caps.

San Caffeine 100 caps.
-26 % Разпродаден


  • ·        Силен стимулиращ ефект на централната нервна система
  • ·        Повишава енергията и концентрацията
  • ·        Подпомага изгарянето на излишните телесни мазнини
  • ·        Ускорява метаболизма
  • ·        Забавя появата на физическа и психическа умора по време на тренировка
  • ·        Мощен диуретик


San Caffeine представлява високо-ефективна хранителна добавка със 100 % съдържание на кофеин, натурална енергизираща съставка, която увеличава енергията, намалява умората, стимулира мозъчната активност и подпомага загубата на телесно тегло.


Какво е Кофеин?


Кофеинът е натурален енергетик, който стимулира централната нервна система и повишава концентрацията. Той стимулира термогенезата и насърчава липолизата, благодарение на което излишните телесни мазнини се разграждат. Ускорява метаболните процеси и подпомага здравословното намаляне на теглото.


San Caffeine е идеална предитренировъчна хранителна добавка, защото има силно тонизиращо действие и активизира мускулните процеси. Повишава енергията и забавя появата на умора по време на високоинтензивни физически и психически натоварвяния. Освен това, кофеинът е и мощен диуретик, благодарение на което се изхвърля ненужната вода от организма.


San Caffeine се абсорбира  напълно от организма в рамките на 30-45 минути след прием и се задържа в организма до 6 часа. Той е мощен диуретик и стимулира отделянето на вода от организма.


Начин на приемане: Приемайте по 1 капсула 20-30 минути преди тренировка. Не приемайте повече от 1 капсула в период от 24 часа.
Пийте много вода, докато приемате кофеин. Не е предназначен за употреба от лица под 18-годишна възраст. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите.


Food supplements
Content                                                           100
Capsules
Serving Size                                                   
1 Capsule
Serving per pack                                            
100