Кошница

Prozis Sport Creatine Monohydrate 500 gr.

Prozis Sport Creatine Monohydrate 500 gr.
Разпродаден
Prozis Sport Creatine Monohydrate 500 gr.
17.00лв.
без ДДС: 17.00лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!  • Висококачествен креатин монохидрат
  • Увеличава мускулната мощ и издържливост
  • Подобрява силовите постижения
  • Подобрява възстановителните процеси
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса


Креатиновите продукти са едно от най-употребяваните сред спортистите.
Креатинът е отлично средство за повишаване на силата, мускулна маса и спортни  постижения. По естествен начин повишава производството на енергия, която е необходима за постигане на всяко мускулно съкращение. Той е напълно безвреден и без странични ефекти, дори е естествено срещащ се в месото.

Prozis Sport Creatine Monohydrate е идеален избор за повишаване на силата, издържливостта и чистата мускулна маса. Получавате висококачествен креатин монохидрат последно поколение, без примеси и нежелани странични ефекти.

По време на тренировка, в резултат от механичната работа на мускулната система се образува млечна киселина. Едно от свойствата на креатинът е да неутрализира образувалата се млечна киселина и да я изкара от мускулните клетки. В резултат мускулната треска след тренировка се свежда до минимум.


Начин на употреба: приемайте 1-2 пъти дневно по 5гр. (1 доза). Препоръчваме ви сутрин и след тренировка. В нетренировъчни дни 5гр. сутрин на гладно. След прием от 8 седмици направете почивка за четири седмица, след това можете да продължите приема.
 


Имате запитван