Кошница

Primaforce ALCAR 250 gr.

Primaforce ALCAR 250 gr.
Разпродаден
Primaforce ALCAR 250 gr.
49.40лв.
без ДДС: 49.40лв.

Опции


  • ·        100% ацетил L-карнитин
  • ·        Изгаряне на мазнини
  • ·        Увеличава енергията
  • ·        Участва във възстановяването


Primaforce ALCAR осигурява 100% висококачествен ацетил л-карнитин, който подпомага по-доброто функциониране на тялото по време на диета, с цел изчистване от подкожните мазнини.


PrimaForce ALCAR подпомага възстановяването след интензивна умствена дейност и може да действа като невро-стимулиращ агент. Той е естер на карнитин, който модулира концентрацията на свободния коензим А и ацетил-коензим А в клетките. Тези две съединения участват интегрално в редица клетъчни функции, като една от тях е прехвърлянето на мастните киселини в митохондриите с цел производството на енергия.


PrimaForce ALCAR действа като антиоксидант и стимулира производството на глутатион, неутрализатор на свободните радикали в клетките.


Тъй като L-карнитин участва активно в клетъчния метаболизъм, ацетил-L-карнитин увеличава производството на енергия в митохондриите (място за производство на енергия във всяка клетка), като по този начин повишава физическата и умствена издръжливост. Като хранителна добавка, ацетил-L-карнитин се използва дори и за подобряване на паметта.


Допълнителния прием на ацетил-L-карнитин има положително въсдействие върху централната нервна система и подпомага сърдечно-съдовата система.


Изгорете ненужните мазнини още сега! Доверете се на PrimaForce ALCAR Acetyl-L-Carnitine!