Кошница

Ostrovit High Protein Ice Cream 400 gr.


  • ·        Високо-протеинов сладолед
  • ·        Не съдържа оцветители и консерванти
  • ·        Без добавена захар и сол
  • ·        Лесен и бърз начин на приготвяне
  • ·        26гр протеин в доза от 50гр!
  • ·        Без наличие на растителен протеин


 

Ostrovit High Protein Ice Cream е сладолед с високо съдържание на протеин, без добавена захар. Това е перфектен, нискокалоричен и вкусен десерт, който можете да си позволите без никакви жертви и угизения. Основата на High Protein Ice Cream е от млечен протеин и суроватъчен протеин. Суроватъчният протеин подпомага на процеса на мускулен растеж и позволява реконструкцията на мускулните влакна. Той действа анаболно и антикатаболно и намалява умората и ускорява възстановяването на мускулите след тренировка.


Ostrovit High Protein Ice Cream съдържа Изомалтулоз, която се състои от захар с нисък гликемичен индекс. Тя не предизвиква бързи скокове в глюкозата в кръвта и по този начин не предизвиква ненужно нарастване на мастната тъкан.


High Protein Ice Cream е продукт, предназначен предимно за физически активни хора, които се грижат за фигурата си или са на диета за отслабване. Този сладък десерт ще ви задоволи, когато искате нещо сладко.


Благодарение на Ostrovit High Protein Ice Cream вече може да се насладите на лятото, без да прегрешавате диетата!


Начин на употреба: Смесете 100 грама (6,5 мерителни лъжички) от Ostrovit High Protein Ice Cream с 200 мл. вода. Разбъркайте с миксер до постигане на еднородна консистенция на гъст крем. Оставете във фризера за 25 минути. Извадете полузамразената смес и разбъркайте добре. Оставете продукта отново във фризера за около 40 минути, след което е готов за консумация. Най-вкусна структура и консистенция се получава, без да оставяте до дълбоко замразяване.


Food supplements
Content                                                            400gr.
Serving Size                                                    50gr
Serving per pack                                             8
Recommended daily use:                          
  1 serving


Nutrition for 50 grams


Energy value                          221.5 kcal
Fat                                            4 g