Кошница

Ostrovit Fat Caliper

Ostrovit Fat Caliper
-42 % Разпродаден
Ostrovit Fat Caliper
11.90лв.
6.90лв.
без ДДС: 6.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!Ostrovit Fat Caliper е точно и лесно за използване устройсвто за измерване дебелината на подкожните мазнини.


Лекари, персонални треньори и специалисти по суплементиране и хранене препоръчват периодично да се измерва нивото на телесните мазнини, за да се следи здравословното състояние, както и да отбелязва напредъка.


Ostrovit Fat Caliper ще ви помогне да конкролирате точно текущият напредък в борбата с излишните телесни мазнини. Ще имате възможност да следите резултатите от вашите тренировки и хранителни програми и при нужда да внасяте корекции.


Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ак