Кошница

OstroVit Piperine 95 90 tabs.


  • ·        Ускоряване на метаболизма
  • ·        Засилване процесите на термогенезата
  • ·        Подобряване на храносмилателните процеси
  • ·        Засилва усвояването на някои витамини и минерали


 

OstroVit Piperine 95 e хранителна добавка, съдържа екстракт от чист черен пипер, която подобрява изгарянето на мазнините като подобрява термогенезата.


Черният пипер съдържа пиперин, който е алкалоид придаващ му характерен вкус и аромат.


OstroVit Piperine 95 подобрява окисляването на мазнините (липолизата) и помага за изгарянето им като подобрява термогенезата. По време на процеса на производство на топлина тялото изгаря калории.


Пиперинът стимулира сензорните крайни точки в стомашно-чревния тракт, като по този начин увеличава секрецията на стомашния сок, при което качеството на храносмилането и усвояването на витамини и минерали се по-подобрява значително. Пиперин също така подобрява абсорбцията на някои витамини и минерали като селен, витамини В и бета-каротин. В допълнение, той улеснява абсорбцията на коензим Q10 и увеличава абсорбцията на ресвератрол или куркумин. Пиперин може също да увеличи усвояването на някои лекарства.


Екстрактът от черен пипер също подобрява синтеза на мускулни протеини, има почистващо действие и премахва токсините. Пиперинът повишава устойчивостта на тялото към болка и е от полза за концентрацията. Продуктът може лесно да се комбинира с кофеин, кафе, зелен чай или друг продукт за изгаряне на мазнини.


Начин на употреба: Приемайте 1 доза (1 таблетка) веднъж дневно. Приемайте преди закуска или преди тренировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте, ако се алергични към някоя от съставките.


Food supplements
Content                                                            90
Tablets
Serving Size                                                   
1 Tablet
Serving per pack                                            
90