Кошница

OstroVit Extra Pure Dextrose 1000 gr.

OstroVit Extra Pure Dextrose 1000 gr.
-43 % Разпродаден
OstroVit Extra Pure Dextrose 1000 gr.
14.90лв.
8.50лв.
без ДДС: 8.50лв.

Опции

087 5313100 Поръчай по телефон


  • ·         Въглехидрати с висок Гликемичен индекс (ГК)

  • ·         Отличен източник на енергия

  • ·         Бързо и ефективно възстановява  изразходения мускулен и чернодробен гликоген

  • ·         Стимулира отделянето на инсулин

  • ·         Подобрява транспортирането на хранителни вещества към клетките

  • ·         Ускорява мускулният растеж

  • ·         Сладък вкус и лесно смесимOstroVit Extra Pure Dextrose декстроза от най-високо качество, която се характеризира с много бързи срокове за усвояване от организма. Тя е монозахарид и се явява най-лесно усвоимия въглехидрат. Явява се и важен стимулатор за инсулин, а той от своя страна има анаболни свойства. В резултат се подобрява транспортните функции на хранителни вещества към мускулите и се ускорява мускулния растеж.


Освен това, декстрозата е подходяща за прием след физическо натоварване, защото е въглехидрат с висок ГИ и се усвоява с най-бързи темпове от организма. В резултат изразходения мускулен и чернодробен гликоген се възстановяват по най-добрия начин.


OstroVit Extra Pure Dextrose е идеален за комбиниране с креатин монохидрат, тъй като осигурява 100% усвояване от организма. Ако се приема декстроза плюс креатин след тренировка в течение на 8 седмици, силата и телесното тегло драстично ще се увеличът.
Доказано е обаче, че приемът на бърз въглехидрат, какъвто е декстрозата, в комбинация с бърз белтък има по-добър ефект за затваряне на следтренировъчния въглехидратно белтъчен прозорец. Имено на този факт се дължи  популярността на продуктите