Кошница

OstroVit BCAA MAX Instant 400 gr.

OstroVit BCAA MAX Instant 400 gr.
-21 %
OstroVit BCAA MAX Instant 400 gr.
33.90лв.
26.90лв.
без ДДС: 26.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Стимулира растежа на мускулна маса
✔ Предпазва мускулната маса от катаболни процеси
✔ Ускорява възстановяването
✔ Увеличава силата и енергията
✔ Повишава издържливостта
✔ Забавя появата на умора по време на тренировка
✔ Насърчава изгарянето на мазнини
✔ Подобрява притока на кислород и хранителни вещества
✔ Отлична разтворимост
✔ 100% гарантирано качество от производител
OstroVit BCAA MAX Instant представлява комплекс от аминокиселини – аминокислеини с разклонена верига BCAA (L-левцин, L-валин, L-изолевцин), L-глутамин, Бета-аланин, Цитрулин малат, L-тирозин и L-триптофан.


OstroVit BCAA MAX Instant се отличава с отлична комбинация, която води до по-осезаем анаболен ефект, благодарение на което покачвате мускулна маса. Това не е всичко! Благодарение на уникалният комплекс, получавате и засилен антикатаболизъм или с други думи предпазвате вашата мускулна маса от разпад по време на тренировка. Тази формула притежава и отлични възстановителни свойства. Възстановяването е ускорено и започва веднага след тренировка!

OstroVit BCAA MAX Instant съдържа верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) левцин, валин и изолевцин, които насърчават изгарянето на излишните телесни мазнини, повишават енергията по време на натоварващи тренировки и стимулират изграждането на чиста мускулна маса.

Глутаминът от своя страна подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Известна е с името „кралят на аминокиселините”, защото укрепва здравето на мускулната тъкан и намалява до минимум риска от загуба на мускулна маса. Също така, глутаминът повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане.

Триптофанът е прекурсор на серотонина – хормон, който е отговорен за поддържането на добро психическо състояние и подобряване на настроението. Помага за облекчаване на симптомите на стрес и тревожност.

Тирозинът е предшественик на невротрансмитера  „допамин”, както и на хормоните на надбъбречната жлеза епинефрин и норепинефрин. Той има способност да намалява умората многократно. Участва и в процесите на мускулен растеж и намаляване на мастната тъкан. Въздейства и благоприятно върху производството на тироксин, хормонът на щитовидната жлеза, който пък от своя страна увеличава цялостната обмяна на веществата.

Бета аланинът също елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. Повишава спортните постижения и резултати, особено в силовите дисциплини.

Начин на употреба: 

Разтворете 1 доза (10гр = 3 мерителни лъжици) с 100-200мл вода и консумирайте 1-2 дози дневно. 
В тренировъчен ден: 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка
В нетренировъчен ден: 1 доза сутрин след сън.

Food supplements

Content                                                           400gr.
Serving Size                                                   10gr.
Serving per pack                                            40
Recommended daily use:                              1 serving

Nutrition Facts For 1 serving (10 grams)

BCAA 2:1:1            7000mg
L-leucine                4000mg
L-isoleucine           2000mg
L-valine                 2000mg
L-glutamine           1000mg
Beta alanine          660mg
Citruline malate    420mg
L-tyrosine             220mg
L-tryptofan           200mg

Ingredients:

L-leucine, L-isoleucine, L-valine, L-glutamine, beta-alanine, citrulline malate, aroma, L-tyrosine, L-tryptophan, acidity regulator - citric acid, sweeteners: sucralose, steviol glycosides.  

The product may contain milk (including lactose), soya, peanuts, other nuts, sesame seeds, oats, eggs, crustaceans, fish.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.