Кошница

Optimum Nutrition ZMA 90 caps.

Optimum Nutrition ZMA 90 caps.
-33 % Разпродаден

  • ·        Увеличава нивата на тестостерон
  • ·        Възстановява тестостерона при понижени нива
  • ·        Подпомага изграждането на мускулна маса
  • ·        Повишава мускулната сила и издържливост
  • ·        Има мощен анти-катаболен ефект
  • ·        Подпомага след-тренировъчното възстановяване
  • ·        Подпоамга дълбокия и спокоен сън
  • ·        Мощен имуностимулатор

 

Optimum Nutrition ZMA е формула предназначена да подобри мускулната сила, издръжливост и да ускори възстановяването на мускулната тъкан.

Optimum Nutrition ZMA е напълно натурален комплекс от минерали (цинк и магнезии)  и витамин B6 предназначени да усилят и подобрят възможността  за градене на чиста мускулна маса, както и за увеличаване на издръжливостта. Формулата има документирано действие и множество изследвания при голям брой атлети и доказано намалява или напълно премахва мускулните крампи причинени от прегряване по време на интензивно натоварване.

Допълнителният прием на Optimum Nutrition ZMA води до увеличаване на нивото на тестостерон с до 30%, откъдето следва по-бързо оформяне на мускулната тъкан. Освен това се наблюдава увеличаване на общата сила и капацитет на мускулите. При изчерпване на запасите от цинк се наблюдава спад в силата и издръжливостта. Магнезият следи за подържане на електролитния баланс, спомага за отделянето на повече енергия и за подобрена нервно-мускулна функция.  Витамин В6 участва в метаболизма на глюкозата, възстановява синовиалните мембрани на ставите.

Optimum Nutrition ZMA подпомага метаболитните процеси в тялото, тъй като количествата цинк и магнезий в организма са особено важни. Въпреки предназначението си на мощен стимулатор в граденето на мускулна маса, ZMA се препоръчва като мощен имуностимулатор, подпомагащ спокойния и дълбок сън.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза (2 капсули за жени и 3 капсули за мъже) преди сън. За максимален ефект избягвайте храни и суплементи съдържащи високи количества калций (млечни храни).