Кошница

Olimp Chela MZB Sport Formula 60 caps.

Olimp Chela MZB Sport Formula 60 caps.
-32 %
Olimp Chela MZB Sport Formula 60 caps.
  • Marka: Olimp
  • Срок на годност: 08.04.2023
32.00лв.
21.90лв.
без ДДС: 21.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Стимулира естественото производство на тестостерон

✔ Повишава издръжливостта и намалява умората

✔ Повишава либидото, потентността и плодовитостта

✔ Оптимизира притока на енергия

✔ Нормално функциониране на нервната и имунната система и оптимизиране на когнитивните и физиологичните функции

✔ Поддържа здравето на зрението, костите, косата, ноктите, кожата и зъбите

✔ Необходим за нормалното клетъчно делене, синтеза на ДНК, формирането на червени кръвни телца и защитата на клетките от оксидативния стрес

Оlimp Chela MZB Sport Formula - високоефективна и високо абсорбируема комбинация от цинк и магнезий под формата на хелати ALBION®  и Витамин В6.

Оlimp MZB оптимизира общото физическо състояние и хормоналния баланс, поддържа нивата на тестостерона в максималните здравословни граници, стимулира растежа на мускулна маса и възстановяването след тренировка. Участва в производството на енергия и метаболизма на въглехидратите и мазнините, и спомага за поддържането на оптимален електролитен баланс. Освен това подобрява сексуалната мощ и репродуктивните възможности.

Интензивното физическо натоварван, непълноценното хранене и влошеното състояние на околната среда са фактори, които могат да увеличат риска от недостиг на ключови минерали и витамини като цинк, магнезий и витамин Б6.

Научните изследвания показват, че магнезият: улеснява правилното функциониране на мускулите, допринася за правилното функциониране на нервната система, спомага за поддържането на подходящи психологически функции, помага за поддържането на здрави кости и зъби, участва в поддържането на електролитния баланс, участва в правилния енергиен метаболизъм и улеснява правилния синтез на протеини. Правилната абсорбция на магнезий от храносмилателния тракт и нейното разпределение в тялото е възможно благодарение на неговата форма - която е от най-висококачествен аминокиселинен хелат, характеризиращ се с изключително висока бионаличност, какъвто е в Оlimp Chela MZB.

Цинкът участва в поддържането на правилната концентрация и производство на тестостерон в организма.

Ако нивото на цинка е ниско, някои анаболни хормони не могат да бъдат активирани, а други дори не могат да бъдат произведени.

Изследванията показват, че цинкът е от решаващо значение за функционирането на имунната система, участва в поддържането на плодовитостта и способността за възпроизвеждане, поддържа правилната концентрация на тестостерон и е необходим за синтеза на протеини и метаболизма на макронутриенти. Спомага за поддържането на правилно киселинно-алкален баланс, спомага за поддържането на правилния метаболизъм на мастните киселини, предпазва клетъчните елементи от окислително увреждане, допринася за здравето на кожата, косата и ноктите.

Chela-Cynk® е високо смилаем източник на цинк под формата на най-висококачествен цинков аминокиселинен хелат, произведен от Albion®, който гарантира правилното му усвояване от храносмилателния тракт и неговото последващо разпределение.

Хранителната добавка Chela-MZB® съдържа най-висококачествените минерални хелати с научно доказана ефективност и бионаличност.

При избора на добавка трябва винаги да помним, че минералите, включени в дадена хранителна добавка, трябва да имат формата на хелати. Те имат огромно предимство по отношение на бионаличността и безопасността спрямо обикновените минерали, които могат да се открият в повечето добавки. 

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза (1 капсула) 30 минути вечер преди сън.

Food supplements

Content                                                           60 Capsules
Serving Size                                                    1 Capsule
Serving per pack                                             60
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition information 1 capsule

Magnesium                 250 mg  
Zinc                                 15 mg  
Vitamine B6                 4 mg

Ingredients:
magnesium bisglycinate (magnesium amino acid chelate ALBION®), anti-caking agents - magnesium oxide, magnesium salts of fatty acids; zinc bisglycinate (zinc amino acid chelate ALBION®), pyridoxine hydrochloride – vit. B6, capsule (gelatin, colour: E 171).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Р