Кошница

Okygen BCAA 4:1:1 100 tabs.

Okygen BCAA 4:1:1 100 tabs.
-46 % Разпродаден
  • ·        Повишава протеиновия синтез

  • ·        Потиска появата на умора по време на физическо натоварване

  • ·        Спомага за по-бързото и качествено възстановяване

  • ·        Осигурява анаболна среда и насърчава мускулния растеж

  • ·        Осигурява зашита на мускулните протеини от разпад

  • ·        Мигновенно бързо и пълно усвояване

  • ·        С добавен Витамин В6

 

Okygen BCAA 4:1:1 представява хранителна добавка, осигуряваща висококачествени аминокиселини с разклонена верига – BCAA.

Аминокиселините в структурата на BCAA (l-левцин, l-исолевцин и l-валин) са незаменими, което означава, че организмът не може да ги синтезира и трябва да се набавят чрез храната или под формата на хранителна добавка. Те притежават силно изразени анаболни и антикатаболни свойства и са трите най-важни аминокиселини за мускулен растеж.

Многобройни проучвания установяват, че спортистите, които приемат BCAA, получават значително по-малко разрушаване на мускулите след тренировка, което им позволява да запазят трудно спечелените мускули и да се възстановяват по-бързо.

Освен това учените определят, че спортисти, приемащи BCAA, имат по-ниски нива на кортизол по време на физическо натоварване.Намаляването нивата на кортизола благоприятства увеличаването на мускулната маса, защото кортизолът стимулира разграждането на мускулите и пречи на тестостерона, друг силно анаболен хормон.

Okygen създаде специална формула BCAA в съотношение 4:1:1(l-левцин, l-исолевцин и l-валин) и добави Рибофлавин и Витамин В6 за перфектан абсорбация.

Аминокиселината левцин намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Също така регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан.

Аминокиселина валин подобрява азотния баланс в организма и съдейства за добрата двигателна активност. Комбинацията на валин с левцин и изолевцин подпомага възвръщането на мускулна маса при хора, които имат заболявания на черния дроб.

Аминокиселината изолевцин намалява времето за възстановяване, увеличава издръжливостта и подобрява обмена на кислород в организма.

Формулата Okygen BCAA 4:1:1 съдържа и Витамин В6, който подобрява абсорбацията на аминокиселините на клетъчно ниво,

Начин на употреба: приемайте 1 доза (