Кошница

Nutrex Lipo 6 Caffeine 60 caps


  • ·        Увеличава силата и енергията
  • ·        Силен термогенен ефект
  • ·        Ускорява метаболизма
  • ·        Подпомага изгарянето на телесните мазнини
  • ·        Повишава концентрацията
  • ·        Засилва диурезата


Nutrex Lipo-6 Caffeine е високоефективна хранителна добавка, съдържаща кофеин, която увеличава енергията, подтиска появата на умора, стимулира мозъчната активност и подпомага загубата на телесно тегло.


Кофеинът е натурална енергизираща съставка, която има силно тонизиращо действие, като активизира мускулните процеси и двигателната активност. Той стимулира термогенезата и насърчава липолизата, процеси чрез които се разграждат подкожните мазнини.


Освен това, кофеин ускорява метаболизма, като по този начин съдейства за ефективно изгаряне на излишните мазнини и подпомага здравослловната загуба на тегло. Той подпомага мозъчната активност, като активизира сетивната чувствителност и подобрява настроението.


Nutrex Lipo-6 Caffeine е най-ефективен преди тренировка, като позволява значително по-интензивни натоварвания. Също така, кофеинът стимулира централната нервна система, сърдечната дейност и стомаха. Кофеинът се абсорбира  напълно от организма в рамките на 30-45 минути след прием и се задържа в организма до 6 часа. Той е мощен диуретик и стимулира диурезата (отделянето на вода от организма).


Начин на употреба: приемайте по 1 таблетка до 3 пъти дневно на интервали не по-малки от 4 часа.

Ако искаш да прочетеш повече за Кофеинът и неговите ползи за изгаряне на телесни мазнини кликлни ТУК!

Хранителна информация:

Опаковка                           60 таб.
Единична доза                 1 таб.
Дози в опаковка              60


Хранителен състав: Други продукти Nutrex ТУК!