Кошница

NOW Foods Alpha Lipoic Acid 100 mg 120 v caps

NOW Foods Alpha Lipoic Acid 100 mg 120 v caps
Разпродаден
NOW Foods Alpha Lipoic Acid 100 mg 120 v caps
33.90лв.
без ДДС: 33.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!  • ·        Мощен антиоксидант
  • ·        Помага за усвояването на коензим Q10
  • ·        Стимулира нервната система
  • ·        Регулира кръвната захар
  • ·        Придаване на енергия и тонус


NOW Alpha Lipoic Acid 100 (Алфа липоева киселина) е едновременно мощен антиоксидант и активатор на витамините С и Е. Тя може да възстанови антиоксидантните свойства на тези витамини, дори и след като те вече са неутрализирали свободни радикали.


Алфа липоева киселина стимулира производството на глутатион и спомага за усвояването на коензим Q10 - два също изключително важни антиоксиданта. Поради разтворимостта си във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва във всички компоненти на клетката и да неутрализира свободните радикали.


Също така NOW Alpha Lipoic Acid 100 е от съществено значение и за производството на енергия. Играе важна роля в митохондриите, където се освобождава енергията.


NOW Alpha Lipoic Acid 100 се използва вече почти три десетилетия в Европа за предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта.


NOW Alpha Lipoic Acid печели наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър продукт в категорията Антиоксиданти за 2008 г.


Начин на употреба: приемайте 1 доза (1 таб) 2-3 пъти дневно.


Хранителна информация:


Опаковка                           120 капс.
Единична доза                 1 капс.
Дози в опаковка              120


Хранителен състав:


 


Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.