Кошница

Myprotein Tribulus Pro 90 Capsules

  • Стимулира производството на тестостерон
  • Повишава либидото
  • Подпомага мускулната сила и растеж
  • Борба срещу натрупването на излишни мазнини
  • Повишава тонуса   


 

Myprotein Tribulus Pro е хранителна добавка, прозиведена от билката Tribulus (Бабини зъби) и е с високо съдържание на сапонини – 95%. Ако търсите безопасно и естествено повишаване на тестостерона, това е вашето решение. Най – често се използва за увеличаване на либидото при мъжете, а някои културисти го използват след стероидна терапия, за да стимулират собственото производство на тестостерон. Myprotein Tribulus Pro е с универсално приложение, защото по естествен начин нормализирахормоните в човешкото тяло. Тя регулира нивото на кръвната захар и понижава нивото на холестерола.

Защо ни е нужен тестостерон?
Тестостеронът  е анаболен хормон, който подпомага протеиновия синтез, с това си действие, той поддържа анаболизма в тялото и стимулира мускулния растеж.Освен това той има пряко влияние и върхо двигателните качества – сила и издържливост. Накратко казано – ниско ниво на тестостерон предполага малка мускулна маса, трудно качване на чиста мускулна тъкан, чувство за безсилие, лесна уморяемост,недобро възстановяване, натрупване на излишни мазнини в областта на корема и бедрата, ниско либодо и сексуални проблеми. А високо ниво на тестостерон предполага твърда и обемна мускулатура, лесно редуциране на мазнините, повишен тонус и силови качества, възстановяването се засилва, здрава простата и високо либидо.

Начин на употреба: приемайте 1 капсула, 1-3 пъти дневно преди хранене.
Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на сухо място. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.


 Хранителна информация:

 Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна!&