Кошница

Myprotein Total Oats and Whey 5000 gr.

Myprotein Total Oats and Whey 5000 gr.
Наличен
Myprotein Total Oats and Whey 5000 gr.
85.00лв.
без ДДС: 85.00лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


  • 27гр. протеин в доза
  • Лесно усвоими въглехидрати с нисък гликемичен индекс
  • С добавени ензими


 Срок на годност 31.03.2018г.
Total Oats and Whey
е премиум бленд от суроватъчен протеин и фино смляни овесени ядки. Вкусна напитка, която ви доставя над 27гр. белтъчини и 16гр. въглехидрати със забавено освобождаване на доза.

Суроватъчният протеин допринася за поддържането и растежа на чиста мускулна тъкан. Освен това, той не само насърчава растежа на нова мускулна тъкан, но помага и в процеса на възстановяване след интензивни тренировки. Фино смляните овесени ядки са идеален източник на въглехидрати с нисък гликемичен индекс (ГИ). За тях е характерно, че постепенно освобождават енергия. Total Oats and Whey  също съдържа Digezyme храносмилателни ензими, които да ви помогнат за а усвояването на хранителните вещества.

Total Oats and Whey е перфектната хранителна добавка за тези, които търсят изграждане на чиста мускулна тъкан.Идеален за консумация по всяко време на деня. Може да го консумирате между основните хранения, за да се увеличи дневния прием на протеини и въглехидрати.


Начин на употреба: смесете 60гр(една доза) с 150-250мл. вода или мляко. Може да се консумира сутрин, преди тренировка, след тренировка или като заместител на хранене.
Не превишавайте препоръчаната днвена доза. Да се използва като добавка към едно богато и балансирано меню и активен начин на живот. Пазете от пряка слънчева светлина и от деца. Хранителната добавка е подходяща за вегани.


Хранителна информация: