Кошница

Myprotein Taurine 500 gr.

Myprotein Taurine 500 gr.
Наличен
Myprotein Taurine 500 gr.
14.00лв.
без ДДС: 14.00лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


  • 100% Таурин
  • Подпомага протеиновия синтез и увеличава силовите възможности
  • Повишава нивата на енергия
  • Увеличава мускулната работоспособност
  • Подобрява умствената дейност


 Тауринът е една от най-често срещаните аминокиселини в човешкото тяло. Най – богати на таурин са централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули.
По време на интензивна тренировъчна дейност, подобно на глутамина, таурина се изчерпва бързо, а производството му от организма не може да осигури нужното количество, затова е необходимо да се приема допълнително като хранителна добавка.


Тауринът има редица интересни приложения, не само в културизма, но и в почти всички интензивни спортни дисциплини – играе ролята на инсулинов агент, което означава, че може да усили метаболизма на глюкозата и аминокиселините. Тауринът  подобно на креатина увеличава обема на клетката. По този начин се подобрява транспортирането на хранителни вещества към мускулната тъкан и отстраняването на отпадните продукти от мускулната дейност.

Благодарение на Тауринът, се регулират водната и минералната обмяна в организма, както и йонният баланс межу клетките. С тези предимства се подпомага мускулното съкращение от една страна, а от друга като превенция за мусклуни спазми.      

Съшо така и Тауринът спомага за по-доброто усвояване на другите хранителни  добавки, защото подобрява клетъчната активност.       


Myprotein Taurine  може да бъде приеман от всеки, който желае да увеличи приема си на тази аминокиселина или да засили усвояването и действието на креатина.    

Начин на употреба: консумирайте 1гр (една доза) 2-3 пъти дневно, разтворена във вода или друга напитка. Препоръчваме единият прием да бъде 30-40 мин. преди тренировка, а другият може да бъде вечер преди сън на празен стомах.
Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Пазете от деца и от пряка слънчева светлина.


Хранителна информация:

 


 


Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се ил