Кошница

Myprotein Taurine 250 gr.

Myprotein Taurine 250 gr.
Наличен
Myprotein Taurine 250 gr.
8.00лв.
без ДДС: 8.00лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


  • 100% Таурин
  • Подпомага протеиновия синтез и увеличава силовите възможности
  • Повишава нивата на енергия
  • Увеличава мускулната работоспособност
  • Подобрява умствената дейност


 Тауринът е една от най-често срещаните аминокиселини в човешкото тяло. Най – богати на таурин са централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули.
По време на интензивна тренировъчна дейност, подобно на глутамина, таурина се изчерпва бързо, а производството му от организма не може да осигури нужното количество, затова е необходимо да се приема допълнително като хранителна добавка.


Тауринът има редица интересни приложения, не само в културизма, но и в почти всички интензивни спортни дисциплини – играе ролята на инсулинов агент, което означава, че може да усили метаболизма на глюкозата и аминокиселините. Тауринът  подобно на креатина увеличава обема на клетката. По този начин се подобрява транспортирането на хранителни вещества към мускулната тъкан и отстраняването на отпадните продукти от мускулната дейност.

Благодарение на Тауринът, се регулират водната и минералната обмяна в организма, както и йонният баланс межу клетките. С тези предимства се подпомага мускулното съкращение от една страна, а от друга като превенция за мусклуни спазми.