Кошница

Myprotein MYPRE 500 gr.

Myprotein MYPRE 500 gr.
-45 % Разпродаден
Myprotein MYPRE 500 gr.
53.90лв.
29.90лв.
без ДДС: 29.90лв.

Опции


  • Повишава енергията и подобрява фокуса
  • Предоставя витамини, минерали и електролити за хидратация
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Намалява умората в мускулите
  • Поишава азотният баланс и напомпването


 


Myprotein MYPRE е мощен предтренировъчен продукт, който спомага за цялостното подобряване на вашите резултати в залата. Формулата е създадена, за да увеличи вашите енергийни нива и те да достигнат до краен предел. По този начин вие ще се чувствате по-мотивирани и нахъсани за поредната тежка и интензивна тренировка, а изтощението ще остане на заден план.

Myprotein MYPRE е създаден за тези, които биха желали да достигнат до предела на своите възможности. Това е продуктът избиран от истински професионалисти!

Всичко това се дължи само и единствено на уникалния състав:
Креатин ( 4гр. ) – продуктът осигурява уникалната комбинация от четири вида креатин: Креатин Хидрохлорид, Креатин Етил Естер, Креатин монохидрат и Креатин CreaPure. А всеки от вас знае, че креатинът  е свързан с подобряването на силовите възможности и мощтта.

Бета- аланин (3гр.) – MYPRE ви доставя и необходимо количество от Бета-аланин, който увеличава концентрацията на карнозин в мускулната тъкан. Вашата издържливост ще се подобри, а в същото време усещането за умора ще бъде подтиснато.

Кофеин (400мг.) – за максимално подобряване на фокуса и тонуса, комбинацията от кофеин е с гуарана. Подобрява се издръжливостта, увеличава се енергията и бдителността. Кофеинът също така, увеличава когнитивната функция и намалява възприемането на физическо усилие по време на тренировка.

BCAA (4гр.) - MYPRE  осигурява  4грама  BCAA, които са важни част за постигането на мускулен растеж и същевременно възстановяване. Левцинът е основната аминокиселина, която стимулира синтеза на протеин. Основното предимство на BCAA е че, противодейства на  раграждането на протеина по време на тренировка.

Азотен оксид(NO) – представлява уникално съчетана комбинация от L-цитрулин малат (3 гр.) и L-аргинин (1 гр.), които подобряват мускулното съкращение и напомпване. Резултатът идва от това, че азотният оксид в организма е увеличен. Подобрява се кръвоснабдяването на работещата мускулатура, а от там повече кислород и хранителни вещества необходими за така желания мускулен растеж.

Комплекс от Витамини и Минерали – същетание от внимателно подбрани витамини и минерали, които имат важна роля в производството на енергия (Пантотенова киселина , Витамин B6 ,витамин B12 , Ниацин и Рибофлавин). А и да не забравяме, че витамините и минералите влизат във всеки един жизненоважен процес в човешкия организъм!

Myprotein MYPRE е подходяща хранителна добавка за всеки, който иска да подобри постиженията си в залата,да покачи мускулна маса и да бъде фокусиран и мотивиран за всяка тренировка.


Начин на употреба: разтворете 2 лъжички (32гр.) във вода и приемайте 30 мин. преди тренровка. Консумира се веднага и само в тренировъчни дни!
Внимание.Не взимайте този продукт ако взимате някакви лекарства. Не трябва да се взима от хора, които са чувствителни към кофеин и бета- аланин. Не консумирайте кофеин и стимуланти от други източници или не го пийте в рамките на 4 часа преди лягане.Единична доза - 1 Scoop (16g) or 2 Scoops (32g)


Дози в опаковка - 31 Servings (based on 16g serving size) (500g)