Кошница

Myprotein HMB 500 gr.

Myprotein HMB 500 gr.
-40 % Наличен
Myprotein HMB 500 gr.
38.00лв.
22.90лв.
без ДДС: 22.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


  • Подпомага растежа и поддържането на чиста мускулна маса

  • Спира катаболните процеси

  • Предотвратява  мускулния разпад

  • 100% HMB


 Myprotein HMB (Beta-hydroxy beta-methylbutyrate) e метаболитно производство на верижноразклонената аминокиселина левцин, която е незаменима.

Доказано е , че HMB подтиска разграждането на мускулната тъкан , а от друга страна подпомага изграждането й. Също така влияе и върхо процеса на изгаряне на мазнините. Други  изследвания показват , че HMB понижава холестерола и помага за укрепване на имунната система.

Появяват се нови и нови изследвания върху този продукт. Проучване показа, че група от хора, които са използвали 3 грама HMB дневно в продължение на 3 седмици, са натрупали значително повече мускулна маса и сила в сравнение с тези, които не са ползвали продукта.

Може да използва от всички атлети с цел подпомагане на възстановителните процеси и оптимизиране на тренировъчните цели.

Начин на употреба: за оптимални резултати, консумирайте 2 пъти на ден по 2гр (две дози). Може да го добавите към вашият протеинов шейк или с друга любима напитка.
Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на сухо място. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.


Хранителна информация:


   


Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служит