Кошница

Myprotein Daily Vitamins 60 tabs.

Myprotein Daily Vitamins 60 tabs.
-22 %
Myprotein Daily Vitamins 60 tabs.
  • Marka: Myprotein
  • Срок на годност: 30.09.2021
14.00лв.
10.90лв.
без ДДС: 10.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Подсилва целия организъм
✔ Стимулира имунната система
✔ Тонизира и дава жизненост
✔ Осигурява физическо и психическо възстановяване
✔ Повишава енергийните нива
✔ Подходящи са за вегани и вегетарианци 
✔ Гарантирано качество 

Витамините са жизненоважни съединения, осигуряващи нормалното функциониране на тялото. За да си набавяте  всички необходими витамини, трябва да се храните балансирано и разнообразно, консумирайки храни от всички групи. Ако това не е възможно – както е обикновено, трябва да обмислите приема на витамини, под формата на хранителна добавка. Адекватният прием на витамини е изключително важен за активните и спортуващите хора, тъй като осигурява нормалната дейност на имунната система и енергия за интензивното физическо натоварване. Освен това, за да посрещате и преодолявате ежедневните предизвикателства, са Ви нужни адекватни количества витамини.

Представяме ви витаминния продукт Daily Vitamins на Myprotein, чрез който можете да си набавите всички важни витамини. Приема на Daily Vitamins ще подпомогне не само физическото, но и психическото ви здраве. 

Когато тренирате или изпълнявате физически труд, върху тялото и ума се оказва напрежение. Daily Vitamins ще ви помогне да се справяте адекватно с това напрежение. 
Myprotein Daily Vitamins съдържа 7-важни витамина, включително витамин В, витамин С, Е, А и D3. Идеалната хранителна добавка, за подкрепа на вашето възстановяване и цялостното ви здраве.

Витамините които Daily Vitamins осигурява, ще подобрят цялостното ви здравословно състояние. Те ще ви предпазят от редица заболявания, като например сърдечно – съдови, чрез регулиране на кръвната захар и холестерола в тялото ви. Също така, витамините в Daily Vitamins ще предпази костите и ставите ви, които се подлагат на сериозно напрежение по време на тренировка. Daily Vitamins ще улесни вашето възстановяване, след всяка тренировка. Част от витамините в продукта имат антиоксидантно действие и ще ви отърват от свободните радикали, които се натрупват в тялото ви, особено по време на натоварване. Витамин D3, който Daily Vitamins съдържа, ще предпази от появата на ставни и костни заболявания, като например остеопороза.

Daily Vitamins значително ще повиши защитните сили на организма ви, осигурявайки  защита срещу болестотворни  нашественици. Витамин С, например, контролира и облекчава инфекциите, и е мощен антиоксидант.  Витамин А също играе антиоксидантна роля и се грижи  за нормалната имунна  функция, като увеличава  производството на бели кръвни клетки. Daily Vitamins включва най – важните витамини от група В, които доставят допълнителна енергия и контролират функциите на нервната система. Daily Vitamins ще ви помогне да  предотвратите дефицита на витамини, породен от съвременния начин на живот! 

Myprotein Daily Vitamins е отлично средство да укрепите имунната си система и да подобрите здравето си!

Начин на употреба: 
Като хранителна добавка приемайте 1 таблетка веднъж дневно за предпочитане по време на хранене.

Food supplements
Content                                                           180 Tablets
Serving Size                                                    1 Tablet
Serving per pack                                             180
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 1 Tablet
Vitamin A 800 mcg
Vitamin D 5 mcg
Vitamin E 10 mg
Vitamin C 60 mg
Thiamin 1.8 mg
Riboflavin 1.6 mg
Niacin 18 mg

Ingredients
Vitamin C, Bulking Agents (Di Calcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose), Vitamin E, Niacin, Vitamin A, Glazing Agent (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose), Vitamin D3, Anti Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Thiamin.
Allergens:
Made in a facility that handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение