Кошница

Myprotein Creatine Monohydrate 250 tabs.

Myprotein Creatine Monohydrate 250 tabs.
-24 % Разпродаден
  • Повишава нивата на АТФ

  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса

  • Доказано увеличава силата и издръжливостта

  • Повишава енергийния баланс в тялото

  • Подобрява възстановяването

  • Увеличава спортните постижения


Креатиновите продукти са изключително популярни сред бодибилдърите, фитнес любители и изобщо спортисти от всеки ранг. Креатинът е отлично средство за повишаване на силата, мускулна маса и спортни  постижения.
Креатин Монохидрат по естествен начин повишава производството на енергия, която е необходима за постигане на всяко мускулно съкращение. Високи нива на  АТФ означават повече сила и издържливост!Той е напълно безвреден и без странични ефекти, дори е естествено срещащ се в месото.

Myprotein Creatine Monohydrate не е просто спортна добавка, а  средство за  подобряване на спортните постижения.

С Myprotein Creatine Monohydrate Вие получавате само високоефективен креатин монохидрат, без странични примеси.


Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да разсейва натрупалата се млечна киселина. Ето защо, приемайки Myprotein Creatine Monohydrate Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. 


Начин на употреба: приемайте 5 таблетки 1-2 пъти дневно. Препоръчваме единият прием да бъде сутрин, а другият 30 мин. преди тренировка. В нетренировъчни дни, приемайте само сутрин 5таб.След прием от 8 седмици направете почивка за четири седмица, след това можете да продължите приема.
Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да се използва като добавка към едно богато и разнообразно меню на хранене и активен начин на живот. Пазете от пряка слънчева светлина на сухо и хладно място. Да се държи на място, недостъпно за малки деца.


Хранителна информация: