Кошница

Myprotein Acetyl L-Carnitine 500 gr

Myprotein Acetyl L-Carnitine  500 gr
Разпродаден
Myprotein Acetyl L-Carnitine 500 gr
46.00лв.
без ДДС: 46.00лв.

Опции

087 5313100 Поръчай по телефон
  • Повишава енергийните нива и работоспособността
  • Подпомага изгарянето на телесни мазнини
  • Подобрява метаболизма
  • Подпомага работата на сърдечно-съдовата система


L – ĸapнитинът e ecтecтвeнa неесенциална aминoĸиceлинa, ĸoятo ce cpeщa ocнoвнo в мycĸyлитe и в cъpцeтo. За производството му са нужни двете аминокиселините лизин и метионин. Играе голяма роля при метаболизирането на мазнините, защото участва в транспортирането им към митохондриалните клетки, където те се изгаря за производство на енергия.Така L – ĸapнитинът спомага за намаляване на излишните телесни мазнини и същевременно осигурява повишаване на енергийните нива в тялото.
Също така L – ĸapнитинът подпомага и функцията на черния дроб, като е силен антиоксидант и забавя процесите на стареене


Myprotein Acetyl L-Carnitine е отличен избор за намаляване на излишните килограми. Идеален е за всички активно спортуващи хора и тези които се опитват да отслабнат. Допълнителният прием на L – ĸapнитин ще ви донесе само и единствено положителен резултат.Ефектът му ще бъде максимален особенно, ако е в комбинация с хранителен режим и физическа активност.
Продуктът не съдържа захар, изкуствени аромати, оцветители и консерванти!Начин на употреба: приемайте 1000мг. (две дози) разтворена във вода или сок, 1-2 пъти дневно. Препоръчваме единият прием да бъде 30мин. преди тренировка, а другият може да бъде нагладно между някое от храненията.
Да не се използва като заместител на разнообразното и рацион