Кошница

MuscleTech Pro Clinical Hydroxycut 60 tabs.

MuscleTech Pro Clinical Hydroxycut 60 tabs.
Разпродаден
MuscleTech Pro Clinical Hydroxycut 60 tabs.
22.00лв.
без ДДС: 22.00лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!  • ·         Иновативен фет бърнър
  • ·         Бързо изгаряне на излишните мазнини
  • ·         Засилва метаболизма
  • ·         Подпомага фокуса и концентрацията
  • ·         Клинично доказан и ефективен продукт


MuscleTech Pro Clinical Hydroxycut е нова и мощна формула, която подпомага загубата на излишните килограми.


Брандът Hydroxycut е вече 15 години лидер в класацията за продукт за отслабване! Добавянето на Clinical Hydroxycut към вашият хранителен и тренировъчен режим ще ви помоген да отслабнете по-бързо. Всички съставки са клинично тествани. Ефектът е доказан и чрез 8-12 седмични плацебо-конторлни проучвания проведени от MuscleTech, за да докажат действието на продукта.


Hydroxycut Pro Clinical съдържа съставки за подобряване на настроението и концентрацията. Те помагат за по-лесното придържане към вашата диета, благодарение на повдигащи настроението съставки. Тези натурални, билкови екстракти допринасят за здравословните химични процеси в мозъка и създават усещането за концентрация.


MuscleTech Pro Clinical ефективно забързва метаболизма, като по този начин ефекта на горене на мазнини е по-осезаем. Забързването на метаболизма води до редица положителни ефекти, като най-важния е, че след спиране на продукта, няма да възвърнете загубените мазнини, ако спазвате същия хранителен режим!


MuscleTech Pro Clinical Hydroxycut e идeaлнoтo peшeниe и зa двaтa пoлa – eфeĸтивeн ĸaĸтo пpи мъжe, тaĸa и пpи жeни!


Начин на употреба: Приемайте 1 доза (2 капс.) 1-2 пъти дневно. Единият прием да бъде сутрин след сън, а другият 20-30 мин. преди тренировка. А в нетренировъчен ден – 2 капсули сутрин на гладно. Не превишавайте дозата от 2 капсули в рамкитена 4 часа и/или 4 капсули за период от 24 часа. Не приемайте в рамките на 5 часа преди лягане. Консумирайте от 8 до 10 чаши вода дневно. За най-добри резултати приемайте за период от 60 дни в комбинация с нискокалорична диета и физическа активност.


Хранителна информация:


 


Опаковка                           60 капсули
Единична доза                 2 капсули
Дози в опаковка              30


 


Хранителен състав: