Кошница

MusclePharm Core Fish Oil 90 caps.


  • ·        Супер пречистено рибено масло, с високо съдържание на DHA и EPA
  • ·        За цялостно здраве и благосъстояние на организма
  • ·        Подпомага правилната функция на сърцето, мозъка, зрението, ставите и сухожилията
  • ·        Стомашно – устойчиви и цитрусово овкусени дражета (без привкус и мирис на риба)
  • ·        Без съдържание на тежки метали и други токсини
  • ·        1000 мг. рибено масло (400мг. EPA, 300мг. DHA)Есенциалните мастни киселини (EFA) са от съществено значение за човешкото тяло, но могат да бъдат открити само в няколко вида риба. Спортистите допълват хранителния си режим с рибено масло, защото изследванията показват, че рибените мастни киселини могат да помагат за по – добрата сърдечна функция, за устояването на въглехидратите и здравето на ставите.


MusclePharm Core Fish Oil използва скандинавско рибено масло, което е богато на DHA / EPA. Тези есенциални мастни киселини улесняват намаляването на натрупването на мазнини и холестерол. Те не само са шедьовър като хранителна добавка, но дражетата им са стомашно – устойчиви и цитрусово овкусени, така че да не усетите никакъв привкус на риба, който хората асоциират с по – евтините, по – груби формули. Нашето скандинавско рибено масло не съдържа никакви замърсители и неговата молекулна цялост е защитена, така че може да сте сигурни в изключителното му качество.


Консумацията на рибено масло влияе благоприятно върху функцията на сърцето и може да намали риска от сърдечно-съдови заболявания. Суплементът е един от основните антикоагуланти. Редовната му употреба води да разреждане на кръвта и по-лесното и транспортиране. Хората приемащи други средства за разреждане на кръвта, като витамини К2 и Е, трябва да бъдат внимателни, тъй като неправилното съотношение между тези три суплемента крие риск от кръвоизлив.


Muscle Pharm