Кошница

MuscleMeds Carnivor Mass 2590 gr.

MuscleMeds Carnivor Mass 2590 gr.
Разпродаден
MuscleMeds Carnivor Mass 2590 gr.
92.00лв.
без ДДС: 92.00лв.

Опции

  • ·         Анаболна супер храна
  • ·         125гр. качествени въглехидрати за доза
  • ·         Осигурява Креатин и BCAA    
  • ·         Без захар и лактоза!
  • ·         Минимално количество мазнини – 2,5гр.MuscleMeds Carnivor Mass е въплъщение на анаболна суперхрана и е по- напреднал от останалите гейнъри на пазара. Докато обикновената храна и типичните гейнъри са ограничен по отношение на скорост на усвояването и потенциал за повишаване на инсулина, MuscleMeds Carnivor Mass не е ограничен и ги превъзхожда. Той съчетава уникален хидролизиран телешки протеинов изолат с мощна технология за стимулиране на инсулина, наречена iSpike. В комбинация те стимулират максимален мускулен анаболизъм, докато минимизират съхранението на мазнини. MuscleMeds Carnivor Mass е изключително бърз, чист и високоанаболен гейнър. Добре дошли в новата ера при добавките за изграждане на мускулна маса с MuscleMeds Carnivor Mass бързият, чист и високоанаболен гейнър!


MuscleMeds предоставя протеини от говеждо месо, изолирани от неговата собствена матрица, и му дава свободата да увеличава нивата на аминокиселини в кръвта и инсулина. Хидролизираният телешки протеин изолат е 350% по-концентриран на аминокиселини и е без мазнини или холестерол. Също така, Carnivor Mass доставя 5 грама креатин и е подсилен с BCAA. С MuscleMeds Carnivor Mass получавате ползите от телешкия протеин със скоростта на обсорбация на суроватка, но без лактоза, алергии и други проблеми, потенциално свързани с употребата на млечни продукти.


MuscleMeds Carnivor Mass ce препоръчва на хора, които трудно покачват килограми и мускулна маса! А също така и за хора с бърз метаболизъм, които имат проблем със задържането на килограми. Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали атлети, които се стремят да повишат мускулната си маса и подобрят възстановяването.


Начин на употреба: Смесете 1 доза (194 гр- 4 мерителни лъжици) с желаното от вас количество вода и консумирайте веднага. Приемайте до 2 дози дневно.
Приемайте сутрин за потискане на катаболизма и възстановяване на анаболизма.
След тренировка за ускоряване на възстановяването и мускулен растеж.


Food supplements
Content                                                             2590 gr.
Serving Size                                                    194 gr. (4
Scoops)
Serving per pack                                            
13+
Recommended daily use:                            
1 serving


Nutrition Facts for 1 serving:


Calories         720ckal
Total Fat         2.5 g
Saturated Fat 2.5 g
Cholesterol     0 g
Total Carbohydrate 125 g
Dietary Fiber   3 g