Кошница

Kevin Levrone Levro ISO Whey 30 gr.

Kevin Levrone Levro ISO Whey 30 gr.
Разпродаден
Kevin Levrone Levro ISO Whey 30 gr.
3.50лв.
без ДДС: 3.50лв.

Опции


  • ·        Висококачествен суроватъчен изолат, без излишни мазнини и въглехидрати
  • ·        25,5гр протеин за доза
  • ·        Най-доброто за вашите мускули
  • ·        Подходящ за изчистване на телесните мазнини и релеф
  • ·        Максимално възстановяване
  • ·        Подходящ за всяка една диета


 


Levro ISO Whey е първокачествен суроватъчен протеин изолат, базиран на висококачествена патентована формула (Isolac®). Препоръчва се на всеки, който желае да допълни хранителния си режим с качествени белтъци, особено на професионални спортисти.


Това , което отличава хранителните добавки на Levrone Signature Series, на пазара на хранителните добавки, е отличното качество и стриктната наука!


Всяка доза Levro ISO Whey ви доставя 25,5гр. висококачествен суроватъчен протеин, благодарения на който вашите мускули се подхранват с най-доброто и се възстановяват максимално бързо.
Освен това, продуктът е с ниско съдържание на въглехидрати и мазнини, което покрива изискванията на професионалните спортисти и по този начин позволява изграждането на чиста мускулна маса.


Суроватъчния изолат не е като другите протеинови източници. Неговата биологична стойност надхвърля два пъти тази на казеина и е близо с 50% по-висока от човешкият протеин, яйчният протеин и суроватъчният концентрат. Приемът на суроватъчен изолат води до бързо засищане на мускулните тъкани, спиране на антикатаболните процеси и отделянето на антиоксиданта глутатион.


Levro ISO Whey се разтваря изключително бързо и напълно поради своята изключителна чистота. Също така формулата на Levro ISO Whey е протеинът, който най-лесно се смила и усвоява от организма. Идеален е за ниско въглехидратни диети, с цел изчис