Кошница

Gym Beam Beta Alanine 120 tabs.

Gym Beam Beta Alanine 120 tabs.
-29 %
Gym Beam Beta Alanine 120 tabs.
  • Marka: Gym Beam
  • Срок на годност: 06.05.2021
18.90лв.
13.50лв.
без ДДС: 13.50лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Забавяне на мускулната умора
✔ Увеличава силата и издръжливостта
✔ Подходящ за силови спортове и спортове, комбиниращи сила и издръжливост 
✔ Увеличава експлозивността
✔ По-добри спортни резултати

Gym Beam Beta Alanine представлява хранителна добавка, под формата на таблетки, доставяща 1000 mg Бета аланин за таблетка.

Бета аланин е неесенциална аминокиселина, която естествено спада в спектър бета аминокиселини и заедно с L-хистидин спомага за създаването на карнозин. Карнозинът е дипептид, който улеснява по-бързото движение на аминокиселините до мускулите, в резултат на което се оформя чиста мускулна маса, както и се предотвратява образуването на млечна киселина. Едновременно с това карнозинът е антиоксидант и предпазва тялото от свободните радикали, които имат негативен ефект върху организма и са образувани по време на тренировка.

Бета аланин бързо натрупа популярност именно благодарение на това, че увеличава физическата сила и подпомага експлозивността на трениращите. Подходящ е за силови спортове и спортове, които комбинират сила и издръжливост.

Както знаете, разхода на енергия по време на физическа активност води до натрупване на лактат в кръвта. Повишените нива на млечната киселина и съпътстващото намаляване на